Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 142, [8] obr. příl |
Jazyky: | česky |
ISBN: | 80-86136-48-5 (brož.) |
Vydáno v: | České Budějovice |
Vystaveno: | čt 26. května 2022 12:10 |
Číslo položky: | 338991 |
Autor nabízí mnoho vyzkoušených receptů na přípravu vánočních pokrmů, najdete zde recepty na rybí polévky, tradiční i moderní úpravu kapra, ale také návody, jak upéct vánočku, kdy a jaké cukroví upéci a mnoho dalších inspirací pro vánoční stůl.
Pavel Martinec se narodil v Trutnově 31. 1. 1986. Zde vystudoval Gymnasium, v roce 2012 obdržel titul Mgr. za absolvování UHK, obor ČJ/DĚ, učitelství pro SŠ. V současné době studuje doktorát na UJEP, obor Specializace v pedagogice – český jazyk. Pavel Martinec je ženatý a má dvě dcery: Alžbětu a Viktorii. V současné chvíli pracuje jako učitel na SŠ v Hradci Králové, kde také bydlí. Od května 2013 člen Obce spisovatelů.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem