Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 96 |
Jazyky: | česky |
Edice: | 217. svazek ed. Knížky dostupné každému 57x, 33. svazek ed. Praktické recepty 17x |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-237-3684-1 |
Vydáno v: | Praha |
Poznámka: | obálka Jan Přibík |
Vystaveno: | čt 2. ledna 2020 11:45 |
Číslo položky: | 82591 |
Brožovaná, dobrý stav. Lákavé a netradiční úpravy mořských a sladkovodních ryb, drůbež, čerstvé saláty, bylinky: Candát s lískovými oříšky a zapečeným fenyklem a rajčaty - rybí filé s oříškovou kůrkou na hrášku, pórku a brokolici - Pikantní pstruh na pivu - Šťavnatý přírodní krůtí řízek s voňavou broskví zapečenou pod sýrem - Zázvorová kachnička - Čekankový salát se žampiony - Zimní salát z červeného zelí s rozinkami a hruškami...
Pavel Martinec se narodil v Trutnově 31. 1. 1986. Zde vystudoval Gymnasium, v roce 2012 obdržel titul Mgr. za absolvování UHK, obor ČJ/DĚ, učitelství pro SŠ. V současné době studuje doktorát na UJEP, obor Specializace v pedagogice – český jazyk. Pavel Martinec je ženatý a má dvě dcery: Alžbětu a Viktorii. V současné chvíli pracuje jako učitel na SŠ v Hradci Králové, kde také bydlí. Od května 2013 člen Obce spisovatelů.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem