Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Válka o kámen Zlozemě, Nová naděje

Stephen R Donaldson

Classic | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Kroniky Thomase Covenanta 1 - 4 - KOMPLETNÍ SÉRIE - Kletba Pána Zlora + Válka o kámen Zlozemě - Skryté tajemství + Válka o kámen Zlozemě - Nová naděje + Moc, která chrání - Stephen R Donaldson (1997, Classic)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 300
Jazyky: česky
Edice: Classic Books. Fantasy 61x, Kroniky Thomase Covenanta Nevěrce 5x
ISBN: 80-86139-01-8
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 8. září 2020 10:31
Číslo položky: 115031

Po několika málo dnech ve „skutečném“ světě Thomas Covenant náhle zjistil, že byl opět povolán do Končiny. Tam mezitím uběhlo čtyřicet hořkých let, kdy Pán Zlor, nesmrtelný nepřítel Končiny, začal jednat, aby vyplnil své proroctví zkázy. Rada Pánů zjistila, že jejich zaklínadla jsou neúčinná teď, když onen Zlor Povýšenec m á kámen Zlozemě, starodávný zdroj zlé moci. Nejvyšší Paní Elena se v zoufalství obrací na Covenanta a legendární kouzlo jeho prstenu z bílého zlata. Ale nikdo neví, jak použít bílé zlato – nejméně ze všech Thomas Covenant.

Komentáře ke knize
Stephen R Donaldson

Stephen Reeder Donaldson se narodil v roce 1947 v Clevelandu a literárně debutoval Covenantovou trilogií . Od tří do šesnácti let žil v Indii, kde jeho otec, chirurg ortoped, provozoval rozsáhlou praxi mezi malomocnými – právě po vyslechnutí jedné otcovy promluvy na téma lepry si vytvořil postavu Thomase Covernanta jako hrdiny epické fantasy. V roce 1968 absolvoval střední školu v Ohiu, dva roky vykonával práce v nemocnici v rámci náhradní vojenské služby v Akronu a posléze navštevoval Kentskou státní universitu, kde dosáhl v roce 1971 titulu mistr svobodných umění v angličtině. Dnes žije v Albuquerque v Novém Mexiku.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat