Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

V říši opice a hada

Robert Hofman

Brána | 2010

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 165
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7243-430-5 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 16. prosince 2021 9:25
Číslo položky: 256878

Co mají společného tři lidé, které od sebe dělí tisíce kilometrů? Zdánlivě nic. Nemají o své existenci sebemenší tušení. Farma v Zimbabwe je vypálena zdivočelou hordou žoldáků a její majitel přijde o celou rodinu. Smyslem jeho života se stává pomsta. Francouzská manažerka odlétá do Pekingu, aby dojednala smlouvu s místním partnerem. Rutinní práce se jí vymyká z rukou, když zjistí, že její předchůdce neuspěl a beze stopy zmizel. Ve stejné době se britský olympionik stává svědkem brutálního přepadení.
Jednoho dne se osudy všech tří dramaticky protnou. V rukách se jim ocitnou klíče, které odemykají dveře od symbolických tajných komnat, o jejichž existenci nemá nikdo tušení. Tyto klíče svému majiteli plní všechna přání… nebo mu přinášejí smrt. Dokáží ale otevřít i příslovečnou „Pandořinu“ skřínku, která odhalí tajemné pozadí čínského hospodářského zázraku. Společně s hlavními hrdiny se podíváte do trezoru, ke kterému klíče patří, a váš pohled na dnešní svět se změní. Až příště uvidíte nápis „Made in China“, přeběhne vám mráz po zádech …

Komentáře ke knize
Robert Hofman

Doc. RNDr. Zbyněk Hrkal, CSc., hydrogeolog, vědecký pracovník ve Výzkumném ústavu vodohospodářském. Narozen roku 1957. Autor prací z oboru, také autor beletrie.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více