Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

V pavučině

Neal L Asher

Polaris | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 358
Jazyky: česky
Překladatel: Petr Kotrle
Edice: Science fiction 89x, 1. svazek ed. Agent Cormac 0x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7332-069-X (brož.)
Vydáno v: Frenštát p.R. [i.e. pod Radhoštěm]
Poznámka: obálka Steve Rawlings
Vystaveno: pá 15. října 2021 14:07
Číslo položky: 230668

Píše se rok 2432. Teleportace jistého technika rychlostí blízkou rychlosti světla způsobí na planetě Samarkand termojadernou explozi, která zabije tisíce lidí a úplně zničí rozběhnutý terraformační proces. Zemská centrála vyšle agenta Cormaka, aby případ vyšetřil.
Jelikož však třicet let připojení na síť začíná ovlivňovat Cormakův pocit sounáležitosti s lidstvem, musí se pokusit případ vyřešit bez její pomoci. Naštěstí pořád ještě má svůj inteligentní šuriken – vrhací hvězdici s vlastní osobností – stajně jako bojové androidy třídy Golem a silné spojence ve dvojici drakomanů. Proti němu však stojí vraždící psychopat podporovaný upravenými žoldáky a zabijáckým robotem nazývaným pan Jeřáb.
Na Samarkandu mezitím zavládla třeskutá zima a navíc byla odhalena sabotáž. Hlavním podezřelým je mimozemská entita, která sama sebe nazývá Drak – ten však před očima svědků sám sebe před sedmadvaceti lety zničil. Nyní je objeven mimozemský artefakt střežený obludným zabijákem – ale jak se oba dostali tam, kde teď jsou? A proč byl vlastně zničen runcibl na Samarkandu?
Na tyto otázky musí Cormac najít odpovědi a přitom se vyhnout nechtěné pozornosti ze strany pana Jestřába. Než tento případ skončí, někdo musí být potrestán.

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více