Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

V objetí smrti

Miroslav Žamboch

Triton | 2019

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 416
Jazyky: česky
Edice: 589. svazek ed. Trifid 237x, 7. svazek ed. Bakly 4x
ISBN: 978-80-7553-596-2
Poznámka: obálka Petr Vyoral
Vystaveno: st 11. srpna 2021 8:11
Číslo položky: 213521

Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
Baronesa Münchauzen pronikla do vyšší společnosti a teď se snaží dostat pod povrch nablýskaného společenského pozlátka, aby získala to, co ji osobně nejvíc zajímá – informace o moci, o magii.
V podzemí Grafzatzy, jednoho z největších a nejbohatších měst Crambijského impéria, roste něco, pro co v paměti lidí i v nejstarších encyklopediích chybí pojmenování. Roste to, vyvíjí se, ovlivňuje a proměňuje své okolí a pátrá po důvodu vlastní existence, po účelu, kvůli kterému bylo stvořeno. Ti, co Věc v podzemí probudili z neexistence, se začínají bát.
P.S.: Děj navazuje na příběh Bakly – Hledání smrti.
Drsný samotář Bakly putuje barvitým Crambijským světem opět nebezpečně blízko smrti. V podzemí nejbohatšího města Grafzatza ho čeká setkání s dosud nepojmenovaným nebezpečím. Bakly už prošel tolika násilnými událostmi, že jej v příčetném stavu udržuje právě blízkost smrti. Válka podsvětí stále roztáčí svá krvavá kola a vtahuje Baklyho hloub. Baronesa Münchauze rafinovaně intrikuje ve vyšší společnosti, aby získala moc a informace o magii. A pod povrchem se probouzí cosi děsivého, pátrající po důvodu své existence. Věc z podzemí, která může změnit vše.

Komentáře ke knize
Miroslav Žamboch

Miroslav Žamboch je český autor fantasy a science fiction. Miroslav Žamboch vystudoval Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou ČVUT v Praze a nyní pracuje v ÚJV Řež, a. s., . Již jeho první publikovaná povídka, Zpověď válečníka , sklidila u čtenářů velký ohlas. Koniáše, hrdinu, který jej proslavil a získal mu velké množství příznivců, představil ve sbírce povídek Poslední bere vše . Jeho povídky vycházely pravidelně v časopisech a vyšly také v několika antologiích, např. Punk Fiction nebo Čas psanců . Kromě psaní se Miroslav Žamboch věnuje hodně judu, kulturistice a zvláště pak extrémním sportům. K jeho zájmům patří také vojenská technika a chladné zbraně.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet