Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

V neustálé nejistotě, Vyděrač, Poslední slib, Modrá sféra

Jeffery Deaver, Iris Johansen, Lyndon Stacey, Richard Paul Evans

2004

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 575
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Popel, Jitka Šišáková, Ladislav Nagy, Zora Freiová
Edice: Nejlepší světové čtení 182x
Vydání: Nejlepší světové čtení
ISBN: 80-86196-81-X
Vystaveno: čt 21. října 2021 16:01
Číslo položky: 233868

Kniha obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů od anglických a amerických autorů.

Jsou to tyto tituly:

1) Iris Johansenová: V neustálé nejistotě - Elena Kylerová vyrostla mezi kolumbijskými partyzány a bojový výcvik jí přešel do krve. Ani ona ale nedokáže sama zajistit bezpečnost svého pětiletého synka, kterého chce unést jeho otec, šéf narkomafie Rico Chavez. Všichni, kdo stojí na Elenině straně, musí ovšem kromě Chaveze a jeho zabijáků překonat především její nedůvěru a ostražitost.

2) Lyndon Staceyová: Vyděrač - Profesionální parkurový jezdec, Američan Ross Wakelin, dostává po těžkém úrazu novou pracovní příležitost v Anglii. Brzy se ale ukáže, že majitel panství čelí útokům na ustájená zvířata a osobně cíleným výhrůžkám. V atmosféře podezírání a profesionální řevnivosti musí Ross prokázat svoje jezdecké schopnosti a navíc vyřešit situaci, ve které mu jde o život.

3) Richard Paul Evans: Poslední slib - Když se Eliana provdala za pohledného Itala a odstěhovala se s ním do malebné vily v Toskánsku, nemohla tušit, jak zásadně se místní způsob života liší od amerického. Talentovaná malířka tráví čas ve strachu o nemocného synka a v rozčarování z manželových nevěr až do dne, kdy se do vily přistěhuje přitažlivý Američan se záhadnou minulostí.

4) Jeffery Deaver: Modrá sféra - Počítače nám v mnoha ohledech usnadňují život. Pokud jim ale někdo propadne natolik, že přestane rozlišovat jejich iluzorní svět od reality, může se technologie stát smrtelnou hrozbou. Počítačový fanatik s přezdívkou Phate využívá svoje schopnosti k tomu, aby se do nejmenších podrobností seznámil s životem své náhodně vybrané oběti a pak ji zavraždí.

Komentáře ke knize
Jeffery Deaver

Jeffery Deaver , je americký autor detektivních románů. Do češtiny jeho dílo překládají Jiří Kobělka, Zuzana Pernicová, Milada Suderová a Michal Švejda. Narodil se 6. května 1950 v Glen Ellyn v americkém státě Illinois. Otec byl reklamní textař, matka byla hospodyňka, má taky sestru Julie Reece Deaverovou, která píše romány pro mládež. Svou první knihu, která se skládala z dvou kapitol, napsal když mu bylo jedenáct. Nejdříve se živil jako folkový zpěvák a skladatel, hrál a zpíval po klubech v San Francisku a v Chicagu. Pak se přestěhoval do New Yorku a přihlásil se na práva. Když pracoval jako komerční právník na Wall Street, začal psát svůj první román. Je autorem třiceti dvou románů a tří sbírek povídek. Proslul se zejména knihami s ochrnutým kriminalistou Lincolnem Rhymem.

Iris Johansen

Americká autorka Iris Johansen se narodila 7. dubna 1938 a píše knihy dvou žánrů - detektivky a romantické novely. S psaním začala až v době, kdy její děti, dcera Tamara a syn Roy, začali studovat střední školu a odstěhovali se na středoškolskou kolej. Nejprve psala z důvodu, aby vyplnila tak náhle vzniklý volný čas. První úspěchy sklízela na poli romantické literatury ze současnosti, jejímuž psaní se věnovala od roku 1984 do r. 1993. Od roku 1991 se dala na psaní historických romancí a hned v roce 1991 vydala historickou romanci The Wind Dancer , která měla velký úspěch, a proto se čtenáři dočkali pokračování - Storm Winds a Reap the Wind. V roce 1996 se Iris vrhla na psaní detektivek a taktéž se jí dařilo. Tomuto žánru zůstala věrná až do současnosti. Iris sama říká, že při psaní knih je na sebe přísná - každý den přijde na devátou do své kanceláře a pracuje tak dlouho, dokud nenapíše alespoň deset stran příběhu. Někdy má “práci” hotovou za čtyři hodiny, jindy jí psaní zabere až dvanáct hodin. Její dcera Tamara je rovněž její osobní asistentkou a společně příběhy a postavy dolaďují. Spolu se synem Royem Iris napsala dvě knihy - Silent Thunder a Storm Cycle. Iris žije spolu se svým manželem blízko Atlanty, ve státě Georgia, a nyní pracuje na další své knize.

Richard Paul Evans

Proslavil se nečekaně roku 1994, kdy pro svoje dcerky a několik nejbližších přátel vydal jako vánoční dárek knihu Vánoční skříňka. Knížka o rodinné soudržnosti a rodičovské lásce začala kolovat z ruky do ruky a zanedlouho o ni začala projevovat zájem knihkupectví. Stala se nejprodávanější knihou roku, televize podle ní natočila úspěšný film a její finanční úspěch umožnil Evansovi založit roku 1997 nadaci na podporu zneužívaných a zanedbávaných dětí. V roce 2000 se Evans se ženou a jejich pěti dětmi odstěhoval na několik let do Itálie. V inspirujícím prostředí Toskánska tu u bazénu skutečně potkal Američanku provdanou za Itala, která mu vyprávěla svůj životní příběh...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat