Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Úskalí honu na vévodu

Julia London

Levné knihy | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 309
Jazyky: česky
Překladatel: Kateřina Sigmundová
Edice: 1. svazek ed. Zoufalé debutantky 2x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7309-600-7 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 18. listopadu 2021 10:44
Číslo položky: 244972

Anglie, 1819-20

Tři mladé šlechtičny se ocitnou po smrti své matky a tety bez finančních prostředků. Otčím by je rád co nejdříve provdal za kohokoli, jen aby se zbavil nákladů spojených s jejich opatrováním.

Nejstarší Ava Fairchildová proto vděčně přijme nabídku k sňatku od pohledného markýze Jareda Brodericka, vévody z Middletonu. Jejich sňatek je spíše obchodní smlouva než manželství z lásky. A právě to velmi rychle Avě začne vadit, protože touží po lásce svého muže, který určitě stojí za tu námahu…

Komentáře ke knize
Julia London

Julia London, vlastním jménem Dinah Dinwiddie je americká autorka a narodila se a vyrůstala na ranči v Texasu. Absolvovala univerzitu ve Washingtonu a poté hodně cestovala, jak po Spojených státech, tak i po Evropě. Původně pracovala jako úřednice na Ministerstvu průmyslu a obchodu v Bílém domě, než se rozhodla s konečnou platností věnovat spisovatelské činnosti. Nyní pracuje pro New York Times a je známou autorkou historických románů i románů ze současnosti. Svou první knihu publikovala v roce 1998, jednalo se o román The Devil’s Love, a v příštích dvou letech následovalo pět dalších historických romancí. V roce 2002 Julia zkusila své spisovatelské štěstí i na poli romancí ze současnosti, a tak vydala knihu Material Girl. Nyní má na kontě 13 historických romancí a 7 romancí ze současnosti. Třikrát byla nominovaná na nejlepší autorku romancí v soutěži RITA Awards. Jinak je Julia velkou milovnicí psů a dva psí miláčky má doma. Je vdaná a s manželem žijí v Texasu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více