Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Univerzita hubnutí

Leoš Středa, Marie Formáčková

SinCon | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 251
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-86718-51-4
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Dana Kavalecová
Vystaveno: po 15. října 2018 18:14
Číslo položky: 40713

Kniha přináší přehled známých i neznámých diet, cvičení a dalších metod k redukci nadváhy. Přehledný návod účinného hubnutí. Populárně-odborná publikace z pera předního odborníka na tuto problematiku MUDr. Leoše Středy je prvním uceleným dílem, které analyzuje a porovnává všechny známé dietologické směry vyzkoušené v celém světě. Kniha nabízí přehledný návod, jak účinně a bez vedlejších zdravotních rizik redukovat váhu pro všechny typy osob.

Komentáře ke knize
Marie Formáčková

Marie Formáčková je novinářka na volné noze, publicistka, spisovatelka a středoškolská pedagožka. Působila i jako dramaturgyně a moderátorka v televizi. Je absolventkou Petrohradské a Karlovy univerzity, pracovala dvacet let v časopise Vlasta, kde byla od roku 1989 šéfredaktorkou. Později byla šéfredaktorkou časopisů Květy a TV Revue. Od roku 2000 se věnuje publicistice a psaní knih na volné noze. Působí také jako středoškolská učitelka a je držitelkou ocenění za pedagogickou činnost v rámci ankety Zlatý Ámos . Marie Formáčková je autorkou či spoluautorkou desítek knih, zejména životních příběhů mediálně známých osobností. K nejoblíbenějším patří knihy, které napsala spolu s Helenou Růžičkovou a se Zitou Kabátovou. Napsala také řadu kuchařek a knihy o zdravé životosprávě společně s Doc. MUDr. Leošem Středou nebo Vítkem Chaloupkou. Je autorkou série praktických učebnic pro postižené žáky .

Leoš Středa

Leoš Středa je český lékař, vysokoškolský pedagog a rytíř filipínského Řádu Josého Rizala. Je autorem odborných knih, popularizoval léčebnou pedagogiku, zdravou výživu, dietologii, estetickou medicínu a kosmetiku v tisku, rozhlase a televizi. Vyvíjel léčebné a kosmetické přístroje, dietní preparáty a kosmetické přípravky. Studium medicíny dokončil v roce 1987 na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy . Po pádu socialismu založil Institut lékařské regenerace a kosmetiky. Během několika let vytvořil síť jeho poboček po celém světě . Podnikání postupně ukončil do roku 2000. Působí jako vědecký pracovník na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze a přednáší na Pedagogické fakultě téže univerzity a lékařům v rámci celoživotního vzdělávání České lékařské komory. V roce 2008 byl na Filipínách pasován rytířem Řádu Josého Rizala. Kosmetické a lékařské poradny dr. Středy vycházely v 90. letech minulého století pravidelně ve většině deníků a časopisů ČR a SR. V letech 1995 a 1996 vydával vlastní časopis určený pro odbornou kosmetickou veřejnost Ars cosmetica. Po roce 2000 zúžil publikační činnost v periodikách jen na několik časopiseckých titulů a internet. S humorem popisuje dr.Středu spisovatel František Nepil v poví...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více