Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Unesená

Klára Janečková

Ikar | 2008

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 186
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-249-0994-3 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jana Šťastná
Vystaveno: po 4. října 2021 15:40
Číslo položky: 226210

Osmnáctiletá Karla Winklerová nebyla nikdy pověrčivá. Když ale v pátek třináctého března nasedala ráno do vlaku mířícího do Kroměříže, netušila, že se ten den ze školy domů již nevrátí a pověstná třináctka se pro ni málem stane osudnou.
Kamarád Roman, kterého do té doby pokládala za svého dobrého přítele, spolu s bratrem a dělníkem z Ukrajiny zosnovali plán, jenž je měl přivést k finanční částce, kterou za každou cenu, a to i za cenu Karlina života, potřebovali získat. Rozhodli se proto Karlu unést a po jejích rodičích požadovat vysoké výkupné. Dívka prožila hrůzné chvíle a vytrpěla si své, uvězněná na ukrajinské ubytovně ve městě Holešov. Ani po počátečním šoku a beznaději se ale nemínila smířit s osudem neexistující budoucnosti a rozhodla se bojovat...

Komentáře ke knize
Klára Janečková

Klára Janečková je česká spisovatelka a psycholožka. Pracuje a žije ve Zlínském kraji. V roce 2002 získala ocenění „Nejlépe prodávaná prvotina roku“. Od roku 2003 je členkou Syndikátu novinářů České republiky ve Zlíně. Od téhož roku publikuje v magazínu NewExpress. V letech 2004 - 2009 publikovala v časopisu Glanc. V letech 2009 - 2010 publikovala v časopise History revue a týdeníku Šarm . V letech 2011 – 2013 zpracovávala odborné články pro Zpravodaj města Bystřice pod Hostýnem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat