Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ukrajinské Karpaty - Zakarpatská Ukrajina, Poloniny : Zakarpatská Ukrajina, Poloniny, Lesní Karpaty : průvodce po horách

Otakar Brandos

Nakladatelství SKY | 2010


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 448
Jazyky: česky
Edice: K moři i s batohem po horách 0x
Vydání: K moři i s batohem po horách
ISBN: 978-80-86774-50-3
Vystaveno: po 21. června 2021 12:53
Číslo položky: 197498

Třetí přepracované a podstatně doplněné vydání oblíbeného turistického a trekového průvodce Zakarpatská Ukrajina. I tentokráte nese název Ukrajinské Karpaty, neboť í podrobně mapuje pohoří a regiony jako Horhany, Čivčiny, Bukovinu aj. Přestože objem informací oproti předchozímu vydání opět narostl, připravili jsme publikaci v jednom knižním bloku. V první části průvodce naleznete podrobně zpracovánu oblast bývalé Podkarpatské Rusi, dnešní Zakarpatské oblasti Ukrajiny, do druhé části průvodce jsme zařadili hory v oblasti bývalé Haliče a Bukoviny. Vedle velkého množství praktických informací tady naleznete podrobné popisy túr a treků, všech významných hřebenových přechodů, kterých oproti předchozímu vydání rovněž znatelně přibylo. Kniha je opět doplněna velkým množstvím fotografií, ale také digitálně zpracovanými mapkami a výřezy z turistických topomap 1:100.000 a zejména výřezy z turistické mapy 1:50.000 vydavatelství Konting, ve které jsou zapracovány i značené turistické trasy. Množství užitečných kontaktů, mailových a internetových adres, telefonů, rad a tipů určitě obohatí tohoto komplexně zpracovaného turistického průvodce.

Komentáře ke knize
Otakar Brandos

Slovenský publicista a autor průvodců. Vystudoval elektrotechnickou fakultu, ale krátce poté se začal naplno věnovat své velké lásce cestování - a psaní o něm. Nejdříve působil jako redaktor časopisu Turistika a hory, později jako průvodce ve stejnojmenné cestovní kanceláři.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více