Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ukradený nekročip

Cynthia Harrod-Eagles

Knižní klub | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 300
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Pacnerová
Edice: 3. svazek ed. Bill Slider 3x, Případy inspektora Billa Slidera 2x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-242-1717-1 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Ivan Brůha
Vystaveno: po 9. listopadu 2020 16:24
Číslo položky: 126675

Třetí kniha série Případy inspektora Billa Slidera.

Léto se líně vleče, v okrsku se neděje nic světoborného a kdyby na oddělení nenastoupil nový šéf, policisty zvaný Ivan Hrozný, byla by to vlastně nuda. Podle přísloví nové koště dobře mete šéf nechává ve služebně umýt okna, nově vymalovat kanceláře, nutí policisty, aby i v tom horku měli zapnutá saka... a Bill Slider je vlastně rád, když se k němu na stůl dostane zpráva, že jakási patnáctiletá školačka našla v sáčku se smaženými hranolky prst. Lidský prst. Dobře propečený.
Zpočátku to vypadá na jasný případ. Policisté brzy najdou k tomu prstu i zbytek těla v popelnicích za bufetem. A majitel rybího baru je jediný, kdo má klíče. Poslední odcházel, a první ráno přišel... Jenomže do zdánlivě jednoduchého případu se začínají zamotávat další a další osoby, začínají se objevovat další mrtví. Stopy vedou k bývalému elitnímu policejnímu důstojníkovi...
V osobním životě se Bill dostává do kleští. Joannu miluje a potřebuje ji, ale stále ještě váhá udělat ten poslední rozhodující krok a opustit rodinu.

Komentáře ke knize
Cynthia Harrod-Eagles

Cynthia Harrod-Eagles je britská autorka romantických a mystery novel. Narodila se v Shepherd\'s Bush v Londýně. Navštěvovala Burlingtonskou školu - dívčí charitativní školu založenou v roce 1699. Studovala na Edinbourghské univerzitě a Univerzitě v Londýně. Zabývala se studiem Angličtiny, historie a filozofie. Svou první novelu napsala při studiu na vysoké škole a v roce 1972 vyhrála cenu pro mladé spisovatele s knihou THE WAITING GAME. Poté vystřídala řadu zaměstnání v obchodním světě, například byla obchodním manažerem společnosti Coca Cola v Edinbourghu nebo jako úředník pro BBC v Londýně. Během svých činností psala po večerech a víkendech. Zrození románů Dynastie Morlandů jí umožnilo stát se spisovatelkou na plný úvazek v roce 1979. Série byla původně předurčena k dvanácti svazkům, ale jejich popularita přinutila jejich autorku pokračovat dále až k číslu třicet čtyři. V roce 1993 vyhrála cenu o nejlepší novelu roku s dílem Emily, třetí knihou ze ságy rodu Kirovových - trilogie z prostředí Ruska. Také píše mezinárodně uznávané BILL SLIDER MYSTERIES. Cynthia stále žije v Londýně s manželem a třemi dětmi. Vedle psaní je její vášní také hudba, koně, víno, architektura a anglický venkov.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu