Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Učebnice ortodoncie

Miroslav Adam, Ferdinand Škaloud, Karel Wachsmann

Státní zdravotnické nakladatelství | 1955


249 Kč 199 Kč

Stav:
Dobrý, přelepka na razítko
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 214
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 26. srpna 2021 11:16
Číslo položky: 216905

Autorský kolektiv opírá svoji učebnici o Pavlovovo učení a zdůrazňuje funkční aspekty, vyřazující mastikační aparát a viscerální skelet do dialektické jednoty lidského organismu. Zabývá se otázkami vývoje a růstu, anatomií, etiologií, diagnostikou, klasifikací a léčením ortodontických anomalií, prevencí anomalií orofaciálního systému, ortodontickými extrakcemi a chirurgickou léčbou v ortodoncii a ortopedii čelistí.

Komentáře ke knize
Miroslav Adam

Je ženatý , manželka Martina Gerbilská, děti: Štěpán , Adéla . Když byly ještě malé, vyprávěl jim před spaním pohádky, které si z hlavy vymýšlel a měl s tím velký úspěch. Děti skoro nikdy nechtěly spát! V současnosti na volné noze. V roce 1982 vystudoval FAMU, obor dramaturgie a scenáristika. Mezi jeho zájmy patří práce, záhady. Publikoval povídky v Mladém světě, píše hry pro televizi i rozhlas, jako scenárista debutoval na poli celovečerního hraného filmu pro kina v roce 1989 snímkem Uf-oni jsou tady. Ve stádiu příprav je filmový muzikál podle jeho scénáře pojmenovaný V peřině. V současnosti je předsedou Asociace režisérů a scenáristů. Česká televize

Ferdinand Škaloud

Narozen 29.10.1903 v Jičíně, zemřel 18.10.1984. Prof., MUDr. RNDr., profesor stomatologie, práce z oboru, antropologické práce.

Karel Wachsmann

Narozen 7.11.1857 v Zásmukách u Kolína, zemřel 6.10.1938 v Praze. MUDr., stomatolog, práce v oboru, publikovány v českých a německých odborných časopisech.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet