Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 196 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Dominika Stachová, Alexander Frater, Mariana Fráterová |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 80-86133-17-6 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 9. března 2022 16:45 |
Číslo položky: | 293091 |
Překlad německého originálu, který se doma dočkal 26 vydání a který je základní kuchařkou pro úplné začátečníky. Věnuje se všem oblastem od etických zásad přítele koní přes práci na jízdárně a výstroj až např. po takové detaily, jakými jsou nasedání, sed či pomůcky a zvláštnosti v jejich používání.
Z obsahu: vlastnosti koně - učitel - místo výcviku - výstroj - příprava k ježdění - sed a výcvik sedu, chyby - pomůcky - cit jezdce - uvolňovací práce - základní cviky v drezúrním ježdění, skokovém výcviku, v terénu - dálkové a honební jízdy - základní výcvik koně - ježdění drezurních, skokových a terénních zkoušek
Kniha je systematickou učebnicí, doporučenou Ministerstvem zemědělství jako učební text pro zemědělské školy a je doplněna množstvím nákresů a vysvětlivek.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem