Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Třináctý příběh

Diane Setterfield

Ikar | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 390
Jazyky: česky
Překladatel: Veronika Volhejnová
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-249-0903-5 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jana Šťastná
Vystaveno: pá 16. dubna 2021 10:11
Číslo položky: 170991

Spisovatelka Vida Winterová již po desetiletí okouzluje čtenáře po celém světě svými strhujícími příběhy, ale ten nejúžasnější si dosud nechávala pro sebe. Teď však cítí, že se neodvratně blíží smrt, a tak se rozhodne konečně odhalit dlouho očekávaný třináctý příběh: tajemství svého života. Ale i mladičká badatelka Margaret, kterou si zvolila za autorku svého životopisu, v sobě dusí bolest z minulosti. Obě ženy pomalu rozkrývají své osobní příběhy plné vášně, lásky, krutosti a oddanosti, protože jen pravda může ulehčit umírání a otevřít cestu do budoucnosti.
Román Diane Setterfieldové navazuje na největší klasiky ženského románu a podobně jako Jana Eyrová nebo Na Větrné hůrce nabízí hluboce romantický příběh, v němž nechybí napětí, láska, tajemství ani magická a hrůzostrašná atmosféra.

Komentáře ke knize
Diane Setterfield

Anglická spisovatelka Diane Setterfield se narodila 22. srpna 1964. Pochází z akademického prostředí. Vystudovala francouzskou literaturu na univerzitě v Bristolu a poté učila na mnoha školách. Jako učitelka francouzštiny působila v Yorkshiru, tohoto zaměstnání se však vzdala, aby mohla napsat svůj první román ,,Třináctý příběh\", na kterém pracovala celých pět let. V současné době žije v Anglii se svým manželem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat