Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tribunál smrti

Noah Gordon

Knižní klub | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 366
Jazyky: česky
Překladatel: Jiřina Holešovská
Vydání: 2
ISBN: 80-242-0795-8
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Miloslav Disman
Vystaveno: čt 25. března 2021 12:19
Číslo položky: 165200

Není divu, že je lékařské prostředí čtenářsky tak atraktivní; a jen málo spisovatelů je dokáže popsat tak strhujícím způsobem, jako právě Noah Gordon. Pohledem lékařů Suffolkské okresní všeobecné nemocnice pronikneme do tajů nemocniční politiky, staneme se svědky dramatických zvratů na operačním sále, budeme držet palce pacientům, čekajícím na transplantaci ledviny...
Osudy lékařů a jejich pacientů se často prolínají. Někdy je to pro lékaře opravdu těžké zavřít po namáhavé službě dveře nemocnice i v srdci. Mladí členové lékařského kolektivu, Adam Silverstone a Spurgeon Robinson, kvůli tomu mají problémy s láskou. Potkat chápavou, mladou a krásnou ženu - to je sen. A všechny lékaře bez ohledu na věk a délku praxe trvale straší v hlavě pravidelná porada o pacientech, kteří zemřeli v nemocnici. Pokud vyjde najevo, že byla stanovena špatná diagnóza, kolegové nemilosrdně hlasují: smrt byla zbytečná. Ano, to je pro lékaře ta nejhorší potupa - stanout před tribunálem smrti.

Komentáře ke knize
Noah Gordon

Noah Gordon je americký spisovatel. Světový úspěch si získal hlavně trilogií o lékařské dynastii Coleů . Noah Gordon se svou ženou žijí na lesní farmě v Berkshirských vrších v západním Massachusetts. Manželka je vydavatelkou místních novin, on je lékařský technik na jejich pohotovostní stanici. Mají tři odrostlé děti, Lízu, Jamie a Michaela. Při psaní trilogie se pro hodnověrnost děje nechal zaměstnat v nemocnici, studoval dějiny lékařství i různé chirurgické postupy v minulosti.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu