Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tři případy a Charlie Salter

Eric Wright

Oddych | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 416
Jazyky: česky
Překladatel: Zuzana Čaplová, Milan Štěpita, Milan Moučka
Edice: 3 29x
Vydání: 1
ISBN: 80-85941-74-0
Vydáno v: Český Těšín
Náklad: 2 600 ks
Vystaveno: st 15. července 2020 15:27
Číslo položky: 108559

Kniha obsahuje tytu tři díla: Pípající kreditní karta, Choulostivý případ a Smrt po stupních.

V prvním příběhu se ukazuje, že návrat k starému případu nevyřešené vraždy nemusí být zcela zbytečný.
Druhý příběh se týká vraždy mladé masérky a vtahuje Saltera jak do nejvyšších, tak i nejnižších vrstev společnosti Toronta.
Třetí příběh nám představuje inspektora Charlieho Saltera, jak ho ještě neznáme: citlivého policajta, vyšetřujícího vraždu na akademické půdě a starostlivého syna neustále konfrontovaného s možnou smrti těžce nemocného dítěte. Pro Saltera, který je běžně v kontaktu se smrtí ve svém profesionálním životě, je překvapivě obtížné vyrovnat se se smrtí blízkého člověka. Salter nachází rozptýlení v šetření anonymních dopisů v případu nedávné vraždy.

Komentáře ke knize
Eric Wright

Eric Wright , známější jako Eazy-E byl americký rapper, který se narodil a vyrůstal ve městě Compton . Jeho matka pracovala jako správkyně na základní škole a otec byl poštovní dělník. Rodina neměla dost peněz na život v lepších podmínkách. V době rozkvětu hip-hopu se Eric rozhodl, že rap bude to co ho proslaví. V brzkém věku začal prodávat drogy a díky jejich prodeji vydělal až 250 000 dolarů. V sedmnácti letech ho vyhodili ze střední školy. V té době se Eazy E stal členem gangu Crips. Za peníze vydělané prodejem drog založil svůj vlastní label a pak spolu s rappery MC Renem, Ice Cubem, DJ Yella a Dr. Drem založil skupinu N.W.A, se kterou vydal 3 LP a 1 EP . Za svého života vydal jedno LP , Str8 Off Tha Streetz Of Muthaphukkin Compton, které ale vyšlo až po jeho smrti. Nahrál také 2 EP 187um Killa. Byly vydány také 2 posmrtné kompilace Eternal E a Impact Of The Legend. Zemřel ve 31 letech v roce 1995 na AIDS, kvůli nákaze HIV, kterou získal údajně od prostitutky. Je považován za jednoho z nejznámějších rapperů na západním pobřeží. N.W.A.100 Miles And Runnin

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu