Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Teror a lži - 11. září 2001 - důkazy o tom, že všechno bylo jinak

Andreas von Rétyi

Knižní klub | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 262
Jazyky: česky
Překladatel: Petr Dvořáček
Edice: Záhady 81x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-242-2466-4
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 7. prosince 2021 12:30
Číslo položky: 253318

Důkazy o tom, že všechno bylo jinak.

Co skrývá FBI a americké tajné služby? - proč zmizel důležitý důkazní materiál? - proč zabránil Dick Cheney sestřelení letadel? - proč se právě 11. září konalo několik cvičení na obranu proti teroristickým útokům? - kde bylo 9/11 naplánováno? - co připravovali tajemní technici ve WTC? - mohly se mrakodrapy rychlostí volného pádu zřítit bez záměrného odstřelu? - proč explodovala podzemní patra WTC? - existuje horká stopa do Pákistánu? - jak je to s oním tajemným nákladním letadlem? - byli únosci uneseni? - proč byla dokonale ochromena americká obrana? - proč se nesmí mluvit o supertermitu? - proč musela být zničena budova WTC 7? - je účastníkem spiknutí 9/11 i Mossad? - kdo byli kameramani čekající na nárazy letadel do WTC? - naletěl do Pentagonu skutečně bezpilotní letoun? - co ve skutečnosti ukazují počítačové simulace? - pracují americké úřady se zfalšovanými daty? - jakou roli hrál Usáma bin Ládin ve skutečnosti? - proč jsou zastrašováni a pronásledováni svědci? - proč se brání nezávislému šetření?

Autor osvětluje apokalyptické události z hlediska nejnovějších historických poznatků a řadu let po útocích skicuje dramatický obraz, o kterém hromadné sdělovací prostředky, jež se do značné míry přidržují oficiálního jednotného výkladu, zarytě mlčí.

Hovoří s pracovníky tajných služeb a experty, zabývá se málo známými skutečnosti a důsledně rekonstruuje stopy, na jejichž základě předkládá čtenáři řetězec přesvědčivých důkazů o tom, že v oficiálních "studiích" o 11. září byla falšována data, zamlčovány stěžejní informace, pronásledováni a umlčováni důležití svědci a spěšně odstraňovány nežádoucí indicie.

Skutečně vše nasvědčuje tomu, že tento gigantický útok byl řízen tajnými silami v řadách americké vlády.

Komentáře ke knize
Andreas von Rétyi

Andreas von Rétyi se už dvacet let jako nezavislý publicista a známý autor literatury faktu zabývá vědeckými otázkami, přičemž se věnuje zejména brizantním tématům, sleduje tajné vojenské projekty, utajené pochody v řadách mocenské elity naší planety a v neposlední ředě rozpory v klíčových událostech světových dějin. Má na svém kontě již řadu bestsellerů. Jeho práce byla oceněná mimo jiné v publikaci Who´s Who in the World, jeho knihy byly přeloženy do mnoha jazyků.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet