Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Terarium A-Z

Ivan Kocourek, Jaromír Král

Ratio | 1997


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 236
Jazyky: česky
Ilustrátor: Petr Velenský, Libor Ulbrich
Vydání: 1
Vydáno v: Úvaly
Vystaveno: so 21. listopadu 2020 18:54
Číslo položky: 130458

Příručka teraristů, pojednávající jak o vybavení terária, tak především o jeho obyvatelích, podmínkách chovu spolu s problematikou související v plné šíři záběru autorské dvojice...

Komentáře ke knize
Ivan Kocourek

Ivan Kocourek se narodil r. 1964 ve Znojmě, kde žije dodnes. Po studiu gymnázia a střední pedagogické školy pracoval jako vedoucí odděleni přírodovědy místního domu dětí a mládeže. Již od dětství ho ovlivňovala na živočichy bohatá příroda v okolí bydliště; dnes jsou tato místa součástí území Národního parku Podyjí. Choval doma nejrůznější ryby a bezobratlé, později želvy, obojživelníky, drobné savce, následovali jeslěři a hadi – hroznýši, užovky a zmije. V poslední době se chovatelsky věnuje užovkovitým hadům a zabývá se evropskou herpetofaunou. Hodně času stráví launistickým průzkumem regionu a pozorováním zvířat ve volné přírodě doma i v zahraničí. Od roku 1988 byl členem Teraristického klubu „Crocodylus" Brno-město. V roce 1996 založil s přáteli Klub chovatelů terarijnich zvířat Znojmo a práci v něm se plně věnuje. Stal se také členem České společnosti pro teraristiku a herpetologii v Praze.

Jaromír Král

Veterinární lékař. Trvale se věnuje problematice nemocí exotických zvířat. Od roku 1991 pracuje jako veterinární lékař ZOO Praha.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat