Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Temná vášeň

Arnette Lamb

Levné knihy KMa | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 278
Jazyky: česky
Překladatel: Alena Horváthová
Edice: Border 4x
Vydání: 1
ISBN: 80-7309-261-1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 23. září 2021 14:55
Číslo položky: 224093

Po smrti Edwarda I., známého pod přezdívkou Kladivo na Skoty, se po sedmi letech strávených v londýnském Toweru před Drummondem MacQueenem, náčelníkem z Vysočiny, konečně otevřely dveře na svobodu. Jeho první kroky směřují na panství Fairhope, kde žije jeho nevěrná žena spolu s Drummondovým synem. Hned při prvním setkání je však překvapen. Clara ho nepoznává. Drummond se usadí na Fairhope, kde zaujme právoplatné místo pána tvrze. Něco zde však není v pořádku. Co skrývají kamenné zdi hradu? Co se před ním snaží Clara utajit? Odhalí Drummond tajemství své ženy a tvrze Fairhope?

To se dozvíte na stránkách tohoto romantického příběhu, který autorka líčí s bravurní dovedností zkušené a oblíbené spisovatelky historických románů.

Komentáře ke knize
Arnette Lamb

Arnette Lamb byla americká autorka romantických historických novel o Skotsku a jejích lordech. Napsala jich celkem 13. Její styl byl výjimečný a její knihy byly bestselery USA Today, Publishers Weekly a The New York Times. Byla držitelkou řady ocenění, např. Nejlepší nový historický autor časopisu Romantic Times. Zemřela předčasně ve věku 51 let, kdy podlehla rakovině.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více