Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tajné vědění - Úvod do ezoteriky : úvod do ezoteriky

Vadim Tschenze

Dialog | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 144
Jazyky: česky
Překladatel: Doris Hrušová
Edice: Tajemství 50x
Vydání: Tajemství
ISBN: 978-80-7424-090-4
Vystaveno: út 12. října 2021 15:30
Číslo položky: 229262

Tato kniha inspiruje všechny, kteří věří v možnost uskutečnění vysněného života anebo v jeho příznivou proměnu. Detailně vysvětluje, na čem jsou založeny schopnosti léčitelů, šamanů a jasnovidců. Je určena všem, kteří si chtějí osvojit anebo rozvinout spirituální schopnosti. Přibližuje tisícileté ezoterické zkušenosti z celého světa a nabízí jejich odzkoušení v každodenním životě. Objasňuje například práci s energiemi, účinnost amuletů a talismanů, vytváření magické atmosféry, vykládání karet, čtení ze soli či cukru, funkci kabaly, čtení z ruky, obličeje a lebky, výklad snů, komunikaci s duchy, vúdú magii, žití podle měsíčního rytmu, zaříkávání, podnícení lásky, i ťing, funkci run a přibližuje mnohé další nevysvětlené jevy.
Mimořádné duševní schopnosti převzal autor od své ruské rodiny, která se po šest generací věnovala jasnovidectví.
S velkým úspěchem působí v německy mluvících zemích. V Česku už vyšly jeho nejúspěšnější knihy Staroruské bylinářství a Staroruští léčitelé. Lze je objednat v e-shopu: knihydialog.cz anebo telefonicky na čísle 485 121 610.

Komentáře ke knize
Vadim Tschenze

Vadim Čenze, rusky: Вадим Чензе je původem ruský psychotronik a spisovatel, který nejčastěji působí v německy hovořících zemích. Na své kořeny však nikdy nezapomněl a ve svém oboru často pojí ruské filosofie a tradice s těmi, které se již po staletí využívají ve východních regionech. Například tibetské učení tak kombinuje právě s tím ruským. Působí v mnoha esoterických oborech, od jasnovidectví, přes alternativní medicínu až po meditaci. Jeho práce se brzy stala mediálním zájmem a tento parapsycholog tak vystupoval v několika televizních i rádiových programech. Nejčastěji se ve svých přednáškách, seminářích, ale i dílech zaměřuje na karmu. Tu pozoruje z pohledu jak jejího studia, tak studia člověka. Mnoha svým zákazníkům tak představuje jejich vlastní karmu, a co udělat pro její vylepšení. Ve své praxi se věnuje paranormálnímu fenoménu, který definuje, že ne vše je možné vysvětlit. Své znalosti získal nejen studiem, ale i od své babičky, která až do svých 90 let fungovala jako léčitelka. Své mnohé znalosti a zkušenosti předává také svým čtnářům a to díky knihám jako jsou Čím jste byli, čím jste?, Staroruští léčitelé, nebo Staroruské bylinářství.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet