Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tajemství

Vera Cowie

Alpress | 1998


69 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 448
Jazyky: česky
Překladatel: Václava Buňatová
Edice: Klokan 1241x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7218-119-X (váz.)
Vydáno v: Frýdek-Místek
Vystaveno: pá 9. dubna 2021 14:27
Číslo položky: 169508

Román vypráví příběh dívky ze skotské šlechtické rodiny, která po nešťastném manželství hledá východisko z citové krize.
Naivní hrdinka se provdá za přitažlivého muže ze stejné společenské vrstvy, ale bez finančních prostředků. Teprve po svatbě odhaluje jeho vypočítavost, sklony k agresivitě a hazardu. Zjišťuje, že je dokonce zapojen do distribuce drog. Stává se obětí jeho fyzického a psychického týrání, nervově se zhroutí, ale na poslední chvíli je zachráněna. Po rozvodu se pomalu vrací do normálního života, stává se spolumajitelkou zprostředkovatelské agentury. Opět získává ztracenou jistotu a sebeúctu. Seznamuje se s bohatým americkým obchodníkem, který hledá asistentku pro uvedení do vyšší anglické společnosti. Také on prožil tragédii ve své rodině. Oba se postupně sbližují, překonávají nedůvěru i obavy před novým zklamáním. Nacházejí štěstí v novém manželství a rodičovství.

Komentáře ke knize
Vera Cowie

Narodila se ve městě South Shields. První román začala psát jako dvanáctiletá, ale nedokončila ho. Ve svých dvaceti letech se ke psaní vránila a románovou prvotinu publikovala v roce 1978. Než se rozhodla plně se věnovat profesi spisovatelky, pracovala v advokátní kanceláři a v městské agentuře zprostředkující pojištění. Později Vera Cowie zasvětila život už jen literární tvorbě. Kažkoročně napíše jeden román, přičemž několik měsíců stráví pečlivou přípravou vybraného námětu. Mezi její díla patří romány Vůně Evy, Dvojí život, Soukromé peklo, Tajemství nebo Úžasná žena. Vera Cowie je už babička a žije v Bishops Stortford v Hertfodshire.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat