Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tajemství lidského osudu : Edgar Cayce: Karma a reinkarnace

Richard Gordon, Edgar Cayce

Eko-konzult | 1995

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 151
Jazyky: česky
ISBN: 80-967157-9-8 (brož.)
Vydáno v: Bratislava
Vystaveno: pá 20. ledna 2023 11:07
Číslo položky: 479686

Když Charlotte objeví v jednom prospektu o zámku Ehrenfels malbu ženy, která jí je mimořádně podobná, okamžitě se rozhodne. Od smrti svých adoptivních rodičů stále přemýšlí o svém tajemném původu. Krátce na to je již na cestě do Štýrska, aby navštívila zámek Ehrenfels. Pod záminkou, že hodlá napsat reportáž o starém rodinném sídle, se Charly bez problémů dostane do zámku. Když přizná pravý důvod své návštěvy, mladý zámecký pán Andreas se okamžitě rozhodne, že jí pomůže. Z přátelství se brzy vyvine milostný vztah, ale pak se objeví důkazy, naznačující, že je rozděluje i něco víc než jen Andreasova snoubenka… V duchu příběhů Rosamunde Pilcherové přivádí autorka své čtenářky do romantického venkovského prostředí, tentokrát do Štýrska, kde se začíná odvíjet milostný příběh s nečekanými překážkami.

Komentáře ke knize
Edgar Cayce

Edgar Cayce byl jasnovidec, léčitel a senzibil. Jeden z životopisců jej nazval Spícím prorokem. Nazýván je i jako otec holistické medicíny, nejvíce a nejlépe zdokumentovaného psychického média 20. století. Zemřel 3. ledna 1945 ve Virginia Beach ve Virginii. Jeho poslední slova zněla: „Jak velice dnešní svět potřebuje Boha!" Více jak 40 let během svého života vstupoval pravidelně do „tranzu“, aby pomáhal lidem s jejich problémy a odpovídal na otázky nejrůznějšího druhu. Poskytnul tak 14 306 zdokumentovaných výkladů, v kterých detailně popisuje fascinující informace o životě Ježíše Krista, Atlantidě, reinkarnacii, astrologii, meditaci, či o původu lidstva. Mimo jiné předpověděl i krach na newyorské burze roku 1929, začátek druhé světové války, rozpad Sovětského svazu, budoucnost medicíny. Jeho pomoc vyhledalo mnoho známých osobností včetně Woodrowa Wilsona, Thomase Edisona, Nikoly Tesly, Merilyn Monroe, matky Ernesta Hemingwaye. Jeho výklady v neposlední řadě odhalují vesmírné zákony a souvislosti a učí tak všechny upřímně hledající, jak se vrátit zpět k Bohu. Hlavní knihy přeložené do českého jazyka jsou Tajemství života a smrti, Tajemství duchovního růstu, Léčivá síla lásky, Hledání Boha, Tajemství lidské duše, Duchovní probuzení, Zázrak jménem meditace, Tajemství záhad, Klíče ke zdraví – Zlatá kniha receptů, Diagnostika karmy, O lásce a manželství, Univerzální vědomí. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Edgar Cayce na anglické Wikipedii.

Richard Gordon

Gordon Stanley Ostlere, známý pod pseudonymem Richard Gordon , byl britský lékař a spisovatel. Gordon se proslavil sérií knih z lékařského prostředí, jeho romány Doktor v domě či Doktor na moři a další byly přeloženy i do češtiny s ilustracemi Adolfa Borna. Podle jeho knih vzniklo sedm filmů a televizní seriál.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet