Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tajemství gobelínu, Probuzení Astarotha

Henry H Neff

Fragment | 2008

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 384
Jazyky: česky
Překladatel: Drahomíra Michnová
Edice: Fantasy, sci-fi, horory 3x, Tajemství gobelínu 1x
Vydání: 1. vyd
ISBN: 978-80-253-0813-4
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 23. září 2021 14:55
Číslo položky: 224094

Max McDaniels vede poklidný život na předměstí Chicaga, ale jen do chvíle, kdy narazí na záhadný keltský gobelín, na kterém je zobrazen mytický výjev z Honu na býka v Cooley. Od toho okamžiku se o Maxe a jeho gobelín zajímá spousta podivných a neznámých lidí. Kvůli svému objevu se dostane až do Rowanské akademie, tajné školy, kde ho čekají úžasné věci: tvorové z říše fantazie, náročná výuka a jeho vlastní observatoř v budově zámku na mořském pobřeží.

Ale čekají ho i věci temné. Když se Max dozví, že na různých místech zeměkoule beze stopy mizí obrazy nevyčíslitelné ceny a nadané děti, ocitne se v křížové palbě odvěkého boje dobra a zla. Má-li přežít, bude se muset spoléhat na skrytou síť agentů a mystiků, na talent svého spolubydlícího a na zvláštní sílu, kterou v sobě objevuje a z které jde strach.

Ve svém románovém debutu autor a ilustrátor Henry H. Neff splétá dohromady fantasy, science fiction, mytologii a folklor. Výsledkem je strhující příběh s nezapomenutelnými postavami a nenapodobitelnou atmosférou kouzla a napětí.

1. vydání.

Komentáře ke knize
Henry H Neff

Henry H. Neff je americký spisovatel fantasy, ilustrátor a bývalý učitel. Pochází z Chicaga, učil dějepis a výtvarnou výchovu na Stuart Hall High School v San Franciscu. V současné době žije a píše v Brooklynu v New Yorku. Jeho knihy jsou pozoruhodné tím, jak v nich kombinuje různé žánry - fantasy, historii, mythologii, folklór a sci-fi. Své knihy si též ilustruje.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat