Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tajemné stopy minulosti : mezi Brdy a Berounkou

Otomar Dvořák

Knihkupectví U radnice | 2001

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 126
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-902881-4-6 (váz.)
Vydáno v: V Berouně
Vystaveno: út 15. března 2022 9:46
Číslo položky: 296077

Kniha popisuje z tohoto hlediska různé zajímavosti a záhady krajiny v okolí Brdské vrchoviny, zejména na Berounsku a Křivoklátsku.
Tak jako ve své předchozí knize "Tajemná tvář krajiny mezi Berounkou a Brdy" i zde autor pokračuje v líčení různých záhad a tajemných stop pradávné minulosti zejména v odlehlých,ale i zcela všedních místech kraje mezi Brdskou a Křivoklátskou vrchovinou. Jde o tajemné podzemní chodby, zjevení, duchy dávno zemřelých bytostí, stopy Keltů, Germánů i Čechů, které kraji vtiskly - podle autorova názoru - mýtický ráz patrný až do dnešních dnů

Komentáře ke knize
Otomar Dvořák

Otomar Dvořák je český spisovatel, novinář, scenárista, textař, publicista, dramatik a příležitostný herec, který je členem Obce spisovatelů a manželem výtvarnice Evy Zajícové. Vystudoval Střední průmyslovou školu a poté FAMU – obor dramaturgie a scenáristika. Od roku 1998 byl členem redakční rady časopisu Fantastická fakta. Pracoval jako dramaturg v hudebním divadle Semafor a v Městském divadle Zlín, poté jako spisovatel na "volné noze". Je autorem literatury faktu týkající se historických a přírodních záhad či tajemných míst v krajině, a také několika netradičních cestopisů. Další významnou částí jeho tvorby jsou beletristická díla z oblasti historie, sci-fi, fantasy a hororu. Píše také televizní scénáře, divadelní hry a písňové texty. Spolupracuje na rozhlasových a televizních pořadech Stanislava Motla z cyklu "Stopy, fakta tajemství" a TV sérii pro mládež "Záhady Toma Wizarda". Pro televizi CS film, kanál Kino Svět připravuje se svým studiem J.O.P. jako scenárista, režisér a moderátor cyklus publicistických pořadů Magazín záhad a Tajemná místa. Součástí Magazínu záhad je rubrika Magická kuchařka, v níž s manželkou Evou Zajícovou seznamují diváky s různými obřadními a výročními jídly našich předků.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více