Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Tajemné jezero

Maeve Binchy

Knižní klub | 2001

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 636
Jazyky: česky
Překladatel: Kristýna Kučerová
Vydání: 1
ISBN: 80-242-0530-0
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 26. května 2021 9:40
Číslo položky: 187542

Psychologický román z prostředí malého irského městečka vypráví o vnitřním dramatu ženy, která se rozhodla zpřetrhat svazky s rodinou.
Manželka místního lékárníka, matka dvou dětí, kterou zklamalo manželství a cítí se deptaná maloměstským prostředím, využije nečekané náhody a tragické záměny osob a odejde do Londýna. Začíná žít plnohodnotný život s milovaným mužem, ale ztráta dětí na ni doléhá stále silněji a ona nakonec neodolá a po čase naváže kontakt s dcerou. Tím dá do pohybu řadu událostí, které dramaticky ovlivní nejen její vlastní život, ale i osudy jejích blízkých. Kniha dobře vystihuje charaktery postav, velmi působivě kreslí atmosféru irského maloměsta a čtenáře upoutá laskavým porozuměním pro lidské slabosti.

Komentáře ke knize
Maeve Binchy

Maeve Binchyová byla irská spisovatelka. Její díla byla přeložena do 37 jazyků a dosáhla souhrnného nákladu 40 milionů výtisků. Většinou se odehrávala na irském maloměstě a vyznačovala se laskavým humorem, ona sama svou literaturu označovala za „únikovou“. Od roku 1969 pravidelně přispívala svými vtipnými sloupky do deníku The Irish Times. Do literatury vstoupila jako dramatička, svůj první román vydala roku 1982 . Její manžel Gordon Snell byl spisovatelem knih pro děti.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat