Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Svědek, který nic neviděl

Faye Kellerman

Harlequin | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 480
Jazyky: česky
Překladatel: Barbora Klasová
Edice: 18. svazek ed. Peter Decker a Rina Lazarusová 5x
ISBN: 978-83-276-1193-2
Vystaveno: čt 9. září 2021 13:49
Číslo položky: 220292

Ve tři hodiny ráno povolají detektiva Petera Deckera z oddělení vražd losangeleské policie, aby se dostavil na důkladně zabezpečený ranč Coyote, jehož majitelem je Guy Kaffey. Čeká ho tam hrůzostrašná scéna – Kaffey i jeho žena byli společně se čtyřmi zaměstnanci chladnokrevně zastřeleni. Filantrop a bohatý obchodník známý tím, že poskytuje druhou šanci delikventům, z nichž mnohé najímá i na ostrahu vlastní bezpečnosti, umírá hanebným způsobem v důsledku akce, která musela být řízena zevnitř jeho domova. Možná z mnohem bližšího okolí, než by si kdokoliv dokázal představit.
Ponurá atmosféra zahalující tuto úděsnou několikanásobnou vraždu se nejdříve Deckerovy ženy Riny, která v té době zasedá v porotě u soudu v Los Angeles, nemůže nijak dotknout. Náhodné setkání a žádost o pomoc od soudního tlumočníka však z Riny udělají přímého účastníka pátrání, které řídí její manžel, a zavedou ji rovnou do cesty nelítostných, bezcitných vrahů.

Komentáře ke knize
Faye Kellerman

Tato stále krásná a úspěšná autorka vystudovala matematiku a dentální chirurgii na Kalifornské univerzitě v LA, ale svému oboru se nikdy nevěnovala. Stala se matkou čtyř dětí v domácnosti, než děti trochu odrostly a Faye mohla konečně začít psát. Svou první knihu vydala v roce 1986, a hned to byl raketový úspěch. Tajemstvím velké obliby jejích knih u čtenářů je možná citlivá kombinace detektivního žánru s prostředím harmonické rodiny hlavních postav, a také výrazné motivy židovské kultury v Americe. Sama ortodoxní židovka, zasadila autorka své postavy do rozvětvené komunity lidí, o kterých toho hodně ví. Hlavními hrdiny nyní už 12 knih jsou policejní detektiv Peter Decker a jeho žena Rina Lazarusová. Jejich rodina se díl od dílu vyvíjí, stárne , a tak v posledních letech napsala autorka už dva detektivní příběhy s nejstarší dcerou rodiny, Cindy Deckerovou, která kráčí ve stopách svého otce jako policistka. Mimo rodinu Deckerovou napsala autorka také dva historické romány a jeden horor. Faye je také ne zrovna feministicky známá jako manželka „toho slavného spisovatele thrillerů“ Jonathana Kellermana. Jsou vlastně jediný manželský pár, v kterém se každý se svými vlastními tituly drží ve stejnou dobu v žebříčku nejprodávanějších knih. Manželé Kellermanovi už také napsali dvě knihy společně. A aby nebylo málo spisovatelů pod jednou střechou, jejich nejstarší syn Jesse se také dal na literaturu a divadelní hry.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více