Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Strojní obrábění - Nástroje - Pojednání o práci, výrobě a konstrukci nástrojů pro všechny druhy obráběcích strojů, podle dnešního stavu techniky, určené pro dílenské praktiky i technické kanceláře.

Bohumil Dobrovolný

Josef Hokr | 1941


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 220
Jazyky: česky
Edice: 2. svazek ed. Hokrovy technické a dílenské příručky 7x
Vydání: III. vydání, rozšířené a doplněné
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 29. července 2021 8:35
Číslo položky: 211050

Soustavný přehled soustružení, vrtání, hoblováni a obrážení, frézování, broušení i některých speciálních obráběcích postupů. Přehled základních prací na obráběcích strojích k úvodnímu studiu. Určeno pro dělníky, učně a studenty. 1. vydání.

Komentáře ke knize
Bohumil Dobrovolný

Bohumil Dobrovolný byl český konstruktér, pedagog, spisovatel a překladatel, autor mnoha strojírenských, elektrotechnických i jazykových příruček. Bohumil Dobrovolný vystudoval strojírenství na ČVUT v Praze, pracoval jako technik v několika evropských zemích, odkud si přivezl znalost jazyků, a působil jako učitel na střední průmyslové škole v Praze, nakonec jako redaktor v nakladatelstvích Hokr a Práce. Psal i romány, knihy pro děti a překládal z angličtiny. Jeho vlastní práce jsou praktické technické příručky, příručky pro konstruktéry a zlepšovatele, přehledy matematiky, fyziky a národního hospodářství, učebnice a cvičebnice jazyků i příručky jednání s lidmi a podobně. "Umění vynalézat a technicky myslit" s podtitulem "Zajímavé uvedení do světa techniky, spojené se školou zlepšovacích námětů" byl velmi dobrý úvod do studia techniky i technické a konstruktérské práce vůbec. Pro svoji stručnost a srozumitelnost byly jeho knihy velmi oblíbené a vycházely v mnoha vydáních.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více