Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Striptýz

Carl Hiaasen

Mustang | 1996

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 432
Jazyky: česky
Překladatel: Ivan Němeček
Vydání: 1
ISBN: 80-7191-169-0
Vydáno v: Plzeň
Poznámka: obálka Lenka Jasanská
Vystaveno: po 27. května 2019 14:38
Číslo položky: 63002

Erin je striptérka v baru, kde se v osobě zkorumpovaného kongresmana Davida Dilbecka střetává sex s politikou. Dilbeck v opilosti napadá hosta lahví od šampaňského a rozjíždí tím neuvěřitelný kolotoč událostí, v jejichž středu se ocitá i Erin, která má už tak dost starostí se svým nevypočitatelným bývalým manželem, zlodějem invalidních vozíků. Do mozaiky absurdního, avšak dokonale vystavěného příběhu patří i šváb v jogurtu, který má sloužit k vydírání mlékárenské společnosti, cukrovarnické lobby ovládající několik členů Kongresu a další pozoruhodnosti.
Carl Hiaasen do prostředí slunné Floridy zasazuje příběh, z něhož by až mrazilo, nebýt všudypřítomného latentního humoru, který občas vytryskne na povrch ve fontáně svižného jazyka

Komentáře ke knize
Carl Hiaasen

Carl Hiaasen je americký spisovatel a novinář norského a irského původu. V roce 1974 absolvoval studium žurnalistiky na University of Florida, pracoval v deníku Miami Herald. Knihy psal zpočátku s Williamem Montalbanem a od roku 1986 samostatně. Také skládal texty pro zpěváka protestsongů Warrena Zevona. Jeho romány vycházejí z prostředí rodné Floridy a spojují detektivní zápletky se satirou na turistický průmysl a jeho neblahé dopady na životní prostředí. Podle knihy Striptýz natočil roku 1996 Andrew Bergman stejnojmenný film s Demi Moore v hlavní roli. Hiaasen vydal také dětskou dobrodružnou knihu Soví houkání, která byla rovněž zfilmována. Hiaasenovy knihy patří k americkým bestsellerům a byly přeloženy do 34 jazyků. V roce 1992 získal literární cenu Dilys Award. Hiaasen je známý také jako „objevitel“ Christophera Paoliniho.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více