Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Strach, tréma, obavy a návody jak na ně

Ivo Toman

Taxus | 2017


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 112
Jazyky: česky
Edice: Osobní rozvoj 2x
ISBN: 978-80-87717-14-1
Vystaveno: pá 9. dubna 2021 15:12
Číslo položky: 169566

Strach je stav mysli, který se můžete naučit ovládat. Tedy snížit ho, nebo dokonce odstranit. Veškeré tajemství zvládání různých strachů, fobií a obav je v tom, že najdete superschopnosti, které vás jich zbaví. Změníte tak svůj život k lepšímu.

Chcete vědět:
• Proč máme různé strachy?
• Kdy je strach dobrý?
• Jak "přeprogramovat" strach?
• Jak se zbavíte trémy a různých fobií?
• Proč vás nejvíce ničí společenské strachy a jak je snížíte?
• Jak se zbavíte strachu z nedostatku (ztráty) lásky?
• Jak je to se strachem a vírou v boha?
• Jak vyzrajete nad strachem z neúspěchu?
• Jak souvisí prokrastinace se strachem?
• Jak zvládnete strach ze změn?
• Jak úspěšně odvedete svou pozornost od strachu?
• Co je "očkování" proti strachům a jak jím snížíte své strachy?
• Jak najdete odvahu k těžkým rozhodnutím?

Odpovědi máte uvnitř této knihy. Najdete v ní ověřené a úspěšné svépomocné postupy, jak dostanete své strachy a obavy pod kontrolu. Tím získáte větší kontrolu nad celým svým životem.


Tato kniha mění strašpytly na hrdiny…

Komentáře ke knize
Ivo Toman

Ivo Toman je český politik za Občanskou demokratickou stranu, po sametové revoluci československý poslanec Sněmovny lidu Federálního shromáždění, počátkem 21. století regionální politik a krátce i hejtman Pardubického kraje. Vystudoval Stavební fakultu ČVUT v Praze, obor pozemní stavby. Pak pracoval v podniku Stavoprojekt Choceň jako projektant. Patří mezi zakládající členy Občanské demokratické strany. Ve volbách roku 1992 byl zvolen za ODS, respektive za koalici ODS-KDS, do Sněmovny lidu . Ve Federálním shromáždění setrval do zániku Československa v prosinci 1992. V parlamentu pracoval v hospodářském výboru a byl místopředsedou parlamentního klubu. Po rozpadu Československa nastoupil na Okresní úřad Ústí nad Orlicí, kde po osm let zastával funkci zástupce přednosty a vedoucího kanceláře. V letech 2002-2008 byl členem republikového smírčího výboru ODS. V roce 2000 byl jmenován do funkce zástupce ředitele Krajského úřadu Pardubického kraje a vedoucího kanceláře ředitele. V krajských volbách v říjnu 2004 se stal krajským zastupitelem a náměstkem hejtmana. V únoru 2008 byl zvolen pro zbytek funkčního období hejtmanem Pardubického kraje. V krajských volbách v říjnu 2008 v čele kandidátky ODS neúspěšně usiloval o obhájení hejtmanského postu. V prosinci 2008 se stal členem Výkonné rady ODS. Je členem představenstva firem Přístav a.s. a EAST BOHEMIAN AIPORT a.s. V roce 2005 ho Ministerstvo školství ČR jmenovalo členem Správní rady Univerzity Pardubice. Zasedá v dozorčí radě podniku EVO Pardubice, a.s. a ve správní radě firmy Technopark Pardubice, k.s. 5. ledna 2009 ho vláda jmenovala zmocněncem vlády pro liniovou výstavu rychlostní silnice R35 . 13. července 2009 ho kabinet pověřil navíc i obdobnou koordinační rolí pro dálnici D11. Tento post zastával do srpna 2010, kdy se stal náměstkem ministra dopravy. V říjnu 2011 se stal také předsedou dozorč...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet