Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Stín krále lebek - fantastický svět Jakea Ransoma

James Rollins

BB art | 2010


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 303
Jazyky: česky
Překladatel: Zdík Dušek
Edice: 1. svazek ed. Jake Ransom 3x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7381-805-0
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jan Matoška
Vystaveno: po 16. srpna 2021 12:53
Číslo položky: 214493

Když Jake Ransom obdrží záhadnou pozvánku, ocitá se i se svou sestrou ve strhujícím víru událostí. Artefakt, který objevili jeho rodiče na výpravě, z níž se nikdy nevrátili, přenese Jakea a Kady do zvláštního světa obývaného podivnou směsí dávno zaniklých civilizací, do světa, v němž se jim snad podaří objasnit zmizení rodičů. Jakmile však vkročí na toto pozoruhodné místo, z oblohy na ně zaútočí grakylové a Jakeovi noví kamarádi, krásná mayská dívka Marika a Říman Pindor, jim vysvětlují, že tyto kruté tvory stvořil zlý alchymista přezdívaný Král lebek. Jake se pokouší nalézt cestu domů, ale začíná být zřejmé, že se Král lebek nezastaví, dokud nedostane Jakea a Kady do svých spárů, živé či mrtvé.

Úspěšný autor bestsellerů Jidášův kmen a Poslední orákulum James Rollins použil při psaní tohoto dech beroucího, napínavého dobrodružství, jež tvoří první knihu série o Jakeu Ransomovi, veškeré ingredience, kterými se tak proslavil. Fanouškové Indiany Jonese i Alexe Ridera bezpochyby přivítají toto dílo s nadšením.

Komentáře ke knize
James Rollins

James Paul Czajkowski je americký spisovatel akčních/dobrodružných thrillerů a bývalý veterinář. Píše pod pseudonymy James Rollins nebo James Clemens. Spolu se svými třemi bratry a třemi sestrami byl vychován na Středozápadě a na kanadském venkově. Na vysoké škole se zaměřil na studium evoluční biologie. V roce 1985 získal doktorát veterinárního lékařství na univerzitě v Missouri a poté si v kalifornském Sacramentu otevřel vlastní veterinární praxi. Zde také v současné době žije se dvěma dalmatiny, zatoulaným německým ovčákem a papouškem jménem Igor. Jako nadšeného amatérského potápěče a jeskyňáře ho často naleznete buď pod zemí nebo pod vodou.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat