Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Srdíčko

Peter James

Naše vojsko | 1996


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 222
Jazyky: česky
Překladatel: Irena Černá
ISBN: 9788020604987
Vystaveno: st 19. dubna 2023 15:25
Číslo položky: 540330

Když Charley spatří idylický mlýn s přístavbami kolem, jezero a vířící vodní proud v náhonu, má zvláštní pocit; nemůže se ubránit silnému dojmu, že to všechno zná, že už tady někde byla. A přitom ví, že to není pravda. Charley a její manžel Tom se do Elmwood Mill nastěhují a ji od té doby nepřestávají pronásledovat neblahé vzpomínky z jakéhosi předchozího života. Přestože se oba manželé pokoušejí všemu čelit rozumovým vysvětlováním, počáteční nejasné vjemy se mění v jistotu, když vzpomínky jsou stále přesvědčivější a zlověstnější.
Na pomoc má přijít hypnóza, ale každé sezení končí představou zmaru a děsu. Je tu cosi skrytého, k čemu hypnotizér nemůže proniknout. Minulost pohřbila něco, co nyní procitá.
Zkoumáním zašlých dějů Charley neprozřetelně otevřela Pandořinu skříňku zlých sil. Příkrov už zavřít nelze. Hrůza je rozpoutána.

Komentáře ke knize
Peter James

Peter James je anglický spisovatel, scenárista a producent. Je jedním z nejprodávanějších autorů detektivek. Narodil se v Brightonu 22. srpna 1948. Jeho matka Cornelia James byla proslulá svou výrobnou rukaviček pro královnu Alžbětu II., kterou řídila společně s jeho otcem Petera Jamese, který pracoval také jako účetní. Po vystudování filmové školy v Ravensbourne strávil několik let v Kanadě a ve Spojených státech amerických, kde pracoval jako scenárista a producent. V 70. letech 20. století založil vlastní nezávislou produkční společnost, která se brzy stala jednou z významných ve Spojených státech amerických. Později svůj podíl ve společnosti prodal a vrátil se do Anglie. Zde spoluzaložil v roce 1993 jednu z prvních britských internetových společností. O čtyři roky později spoluzaložil první filmovou společnost a v roce 2001 druhou, na které působil po tři roky jako generální ředitel. V Anglii patří mezi uznávané bestselerové autory a filmové producenty. Na svém kontě má kolem dvaceti filmů a seriálů, z těch novějších to je Kupec benátský s Al Pacinem v hlavní roli. Všechny jeho práce prozrazují mimo jiné, hluboký zájem o medicínu, přírodu a paranormální jevy. Díky svým hororům bývá někdy nazýván jako „britský Stephen King“. Má svůj rozhlasový pořad na BBC. V současné době žije v Sussexu. Zabývá se nejen filmovou a literární tvorbou, ale i studiem prožitků mimo vlastní tělo, například při klinické smrti. K jeho koníčkům patří sbírání starých luxusních aut a závodění. Peter James má na svém kontě již více než 15 000 000 prodaných výtisků a v současné době se připravuje televizní seriál podle jeho detektivek.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu