Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Snoubenka

Jude Deveraux

Baronet | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 370
Jazyky: česky
Překladatel: Vladimír Piskoř
Edice: 14. svazek ed. Montgomeryovi 19x
Vydání: 1
ISBN: 80-7214-228-3
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Richard Carrasco
Vystaveno: ne 19. září 2021 17:14
Číslo položky: 222975

Tuto knihu tvoří tři nezvyklé příběhy. První dva se odehrávají v naší současnosti.
V próze Vyzvání se ovdovělá pilotka Jackie vrací do rodného Chandleru, aby zde pokračovala v tom, co si předsevzal její manžel - v letecké dopravě. Při jednom nezdařeném přistání se znovu potká s mužem, který ji miloval od útlého dětství a jehož láska k ní přetrvala i mnohaletou odluku. Wiliam je však o deset let mladší a Jackie si není jistá, zda dokáže překonat zažité společenské konvence.
V Kovboji z Colorada úspěšná spisovatelka Cale doprovází svou krásnou přítelkyni Ruth na jeí dovolené v coloradské divočině. Ani jedna z nich netuší, že pohledný kovboj, který jim dělá průvodce, je ve skutečnosti známý magnát Kane Taggert. Přestože Cale jeho mužnost přitahuje, dokáže si mladého vdovce znepřátelit řadou nevhodných poznámek. Teprve když se na ranči objevíKaneho dvojče-bratr, události dostávají zcela nečekaný spád.
Když přišla nezkušená Dorrie v povídce Dokonalé načasování požádat pistolníka Huntera, zda by se s ní neoženil, netušila, že ji během několika dalších dnů půjde doslova o život. Cole Hunter váhá, neboť Dorrie nepůsobí jako bezbranná dívka, která se chce fingovaným sňatkem zbavit poručnictví své sestry. Jeho rozhodnutí stát se manželem z donucení uspíší loupežné přepadení neznámýmy desperáty, kteří Coleho postřelí. Oba novomanželé brzy poznají, že to nebylo zdaleka poslední společné dobrodružství, které je potkalo.

Komentáře ke knize
Jude Deveraux

Jude Deveraux, vlastním jménem Jude Gilliam White, se narodila 20. září 1947 ve Fairdale, Kentucky, USA a má čtyři mladší bratry. Vystudovala obor umění na Murray State University. S psaním knih začala v roce 1976 pod pseudonymem Jude Deveraux a její první kniha byla publikována o rok později. Osobní život Jude by mohl dát námět na nejednu knihu - poprvé se vdala v roce 1967, ale manželství vydrželo jen čtyři roky. Po nějakém čase se vdala znovu a narodil se jí syn. Ani toto manželství nevydrželo a skončilo rovněž rozvodem a ještě k tomu její syn v pouhých osmi letech zemřel při motocyklové nehodě:- zas tak uchvatná není. Každopádně největší slávu Jude přinesla její sametová série Montgomeryovic bratrů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet