Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Smrtící setkání + Smrtící svůdnost

J. D Robb

Columbus | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 2 svazky
Jazyky: česky
Překladatel: Ondřej Frühbauer
Edice: 14. svazek ed. Eva Dallasová 26x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7249-214-5
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Anna Lara-Feldeková
Vystaveno: út 22. listopadu 2022 10:03
Číslo položky: 442807

Úspěšný a šťastně ženatý muž jménem Walter Pettibone skončí otráven na oslavě svých vlastních narozenin. Případ dostane na stůl poručík Eva Dallasová, ale teprve když dojde k další chladnokrevné vraždě a najevo vyjde totožnost pachatelky, ukáže se, že skutečný motiv byl jen jeden: pomstít se Evě za to, že ženu mnoha jmen, avšak vždy s iniciálami J. D., poslala před několika lety za mříže.
Nyní je ale psychopatická travička opět na svobodě a přes všechno Evino úsilí stále uniká spravedlnosti. Kromě toho je čím dál jasnější, že konečným cílem má být buď ona sama, anebo – což se jeví ještě pravděpodobnější – Evin multimilionářský manžel Roarke. A přestože jeho majetek na Zemi i mimo planetu (máme rok 2059!) je nevyčíslitelný a jeho moc i konexe nepředstavitelné, není tak úplně jisté, že jej to všechno dokáže ochránit.
Eva však nasadí všechny síly, včetně vlastního života, aby zachránila muže, jejž miluje...

Komentáře ke knize
J. D Robb

Nora Roberts se narodila 10. října 1950 v Silver Springu v Marylandu jako nejmladší z pěti dětí. Navštěvovala nějaký čas Katolickou školu, kde se jí dostalo jisté disciplíny od jeptišek. Ona sama dnes říká: „Můžeš mít všechen talent světa, ale když nebudeš mít disciplínu sednout si a psát, nepovede se ti napsat a publikovat žádnou knihu.\" Vdala se mladá a usadila se v Keedysville v Marylandu. Krátce pracovala jako právní sekretářka. „Uměla jsem psát rychle, ale neuměla jsem hláskovat. Byla jsem nejhorší právní sekretářka vůbec,“ říká dnes. Když se jí narodili synové, zůstala doma a zkusila každé řemeslo, které se nahodilo. Vánice v únoru 1979 ji přinutila najít jiné východisko. Zůstala doma zasněžená se svými syny. Mladšímu byly tři roky, staršímu šest let. Neměla tehdy žádnou možnost poslat je do školky. Během vánice vytáhla tužku a zápisník a začala psát jeden z příběhů. Tehdy začala její kariéra spisovatelky. Několik jejích rukopisů však bylo zamítnuto, ale později přeci jen uspěla. Její první kniha, Irský plnokrevník , vyšel v nakladatelství Silhouette v roce 1981. Se svým druhým manželem Brucem Wilderem se seznámila, když ho najala, aby jí postavil domácí knihovnu. V červenci 1985 se vzali. Od té doby rozšířili svůj dům, hodně cestovali po světě a otevřeli spolu knihkupectví. Během svého života byla Nora vždycky obklopená jen muži. Nejen že byla nejmladší ze všech svých sourozenců, ale byla dokonce jediná holka. A právě život strávený mezi muži dal Noře docela dobrý pohled na mužskou mysl, který dnes její čtenáři tolik obdivují. V roce 2007 se 4 její knihy dočkaly filmového zpracování. Nora je členem několika spisovatelských skupiny a vyhrála nespočetné ceny od jejích kolegů a nakladatelského průmyslu....

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat