Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Smrtící čtyřhra

Carolyn Keene

Kredit | 1993


49 Kč 35 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 135
Jazyky: česky
Překladatel: Magda Váňová
Edice: Buldok 28x, 6. svazek ed. Stopy zločinu. Nancy Drew 1x
Vydání: l. vyd
ISBN: 80-85279-04-5 (brož.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Oldřich Pošmurný
Vystaveno: po 20. června 2022 15:15
Číslo položky: 352211

Jméno hry je vražda
Nancy a její přítelkyně George a Bess přiležěly do Washingtonu, aby sledovaly šampionát nejlepších tenisových hráček světa. Když se ale Nancy zaplete do podivného případu záměny totožnosti, začne být půda horká i mimo hřiště.
Nancy je nápadně podobná slibné tenisové hvězdě ze San Carlosu Tereze Montenegrové. Pak je Terezin přítel unesen a po něm má zřejmě přijít na řadu Tereza! V posledním zoufalém pokusu přelstít najaté vrahy si Nancy a Tereza vymění místo. Nancy jde na kurt, aby sehrála smrtící čtyřhru, zatímco z tribuny ji sleduje nelítostný vrah.

Komentáře ke knize
Carolyn Keene

Všechno to začalo Edwardem Stratemeyer, spisovatelem a vydavatelem knih pro děti. Měl tolik zajímavých nápadů, že neměl dostatek času, aby je všechny převedl do psané podoby a následně je vydal. A tak si najal různé spisovatele, aby jeho příběhy přivedli k životu. Knihy v hlavní roli s Nancy Drew, byly napsány různými spisovateli. Edwardem Stratemeyer dal všem těmto spisovatelům jméno Carolyn Keene. Kdo byla prvním Carolyn Keene? Její jméno je Mildred Benson. Narodila se v roce 1905 a zemřela 28. května 2002. Od roku 1929 do roku 1947, se podílela na 23 z prvních 30 původně publikovaných Nancy Drew záhad.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu