Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy - jak s noblesou a vtipem reagovat na slovní útoky a provokace

Nicole Staudinger

Grada | 2018

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 173
Jazyky: česky
Překladatel: Iva Michňová
Vydání: První vydání
ISBN: 9788027107087
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Vojtěch Wagner
Vystaveno: út 29. listopadu 2022 15:28
Číslo položky: 447749

Známe to všechny! Každý den přicházejí situace, na které bychom měly pohotově zareagovat, ale vhodná odpověď nás napadne až o tři hodiny později. A tak jen mlčíme a jsme naštvané, nebo naopak odpovídáme moc zbrkle.
S touto knížkou se vám to už nestane! Naučíte se sebevědomě reagovat na různé jízlivé poznámky, pošťouchnutí nebo slovní útoky v práci, rodině nebo kdekoliv na veřejnosti. Zbavíte se perfekcionismu, budete umět účinně využívat řeč těla, poznáte více samy sebe, své přednosti a slabší stránky, na kterých je třeba zapracovat. Nenechte se už nikdy zaskočit a nedržte se stranou. Trefně reagovat může být i zábava!

Komentáře ke knize
Nicole Staudinger

Nicole Staudinger . V roce 2005 ukončila svou práci redaktorky ve vydavatelství a několik let pracovala jako reklamní manažerka pro časopisy. V roce 2014 jí diagnostikovali rakovinu prsu. Bylo jí 32 let a byla matkou dvou dětí. Během léčení vznikla její první kniha a dostala se na seznam bestselerů Spiegel za rok 2015. Její druhá kniha Schlagfertigkeitsqueen vyšla v březnu 2018 a byl č.2 na seznam bestselerů Spiegel. V současnosti pořádá semináře, přednášky a prezentace na témata jako rakovina prsu, odolnost, rodina, žena ve vedoucích pozicích, komunikace. Ovjevuje se na ministerstvech, centrech rakoviny prsu a školách. Působí jako certifikocaná školitelka pro klienty jako REWE Group, Miele, časopis Freundin, Bundeswehr Berlin, policie a WDR.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat