Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Slepičí polévka pro ženskou duši - 90 povídek, které otevírají srdce a probouzejí náladu a ducha ženství

Jack Canfield

Columbus | 1998


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 339
Jazyky: česky
Překladatel: Bohumil Smetana
Edice: Slepičí polévka pro duši 6x
Vydání: 1
ISBN: 80-85928-84-1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 3. července 2021 14:18
Číslo položky: 201958

1. vydání.
Existuje spousta možností, jak definovat ženu. může to být dcera, matka, manželka, profesionálka, přítelkyně, studentka, známá... Je toho mnoho, co v průběhu života ženu formuje, co ji v každodenním procesu vzájemného učení a lásky přetváří a obrušuje. Co všechno jen žena dokáže! Dokáže milovat na celý život, přinášet oběti, dělat kariéru, dávat dar nového života.
Tato kniha se všech těchto významných milníků v životě ženy dotýká.

Všechny příběhy v knize oslavují sílu, něhu a cílevědomost ženy, vzdávají hold její obětavosti a odvaze. Vy všechny, které ji budete číst, čtěte prosím, i mezi řádky a naslouchejte pozorně onomu poselství. Přinese vám radost, odhodlání, naději, zahřeje vaše srdce a povzbudí vás na duchu.

spovídkami dalších autorů: Lindy Ellerbeeová, Kathie Lee Giffordová, Patty Hansenová, Dana Clarka, Graziny Smithové a mnoha dalších.

Komentáře ke knize
Jack Canfield

Jack Canfield - americký motivační řečník a autor . Nejlépe je známý jako spolutvůrce série knih Slepičí polévka pro duši, která má v současné době téměř 200 titulů a 112 milionů výtisků ve více než 40 jazycích. Podle USA Today , Kuřecí polévka pro duši a několik z řady titulů od Canfield a jeho spoluautora Mark Victor Hansen , byla mezi 150 top nejprodávanějšími knihami posledních 15 let . V červenci 2004, Jack Canfield založil TLC-transformačního leadershipu radu- skupinu myšlenkových vůdců, autorů, trenérů, výzkumných pracovníků, konzultantů a dalších vůdců v oblasti osobního a profesního rozvoje. Členové TLC schází dvakrát ročně a vyměňují si své zkušenosti. Inými slovami povedané - svetová jednotka v oblasti osobného rozvoja, najvplyvnejší svetový motivátor, korporátny tréner, uznávaný success coach, ktorý školí top manažérov najväčších svetových značiek, podnikateľ, autor bestsellerov, držiteľ dvoch Guinessových rekordov!

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu