Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Slepičí polévka pro ženskou duši 5. porce : [5. porce] - 5. porce : bezmála stovka příběhů, které potěší srdce a povznesou ducha

Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Columbus | 2000

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 330
Jazyky: česky
Překladatel: Bohumila Kučerová
Edice: 5. svazek ed. Slepičí polévka 17x
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-7249-061-3
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 28. dubna 2021 10:34
Číslo položky: 174775

Ať už jste dlouhodobými milovníky této řady, či ji "ochutnáváte" poprvé, toto poslední pokračování Slepičí polévky pro duši vám jistě zachutná. Jímavé příběhy ze života vás zahřejí u srdce a záleží jen na vás, jak si naši pochoutku nejlépe vychutnáte - zda jen pár lžic, či plný talíř, anebo zda si dopřejete hned vrchovatou mísu a spořádáte ji na posezení. Autoři těchto příběhů se s vámi podělí o své nejvýznamnější zkušenosti. Jejich vypravěčské umění vám pomůže najít hlubší smysl i ve vlastních zážitcích, abyste mohli žít plnějším a bohatším životem. Nezapomeňte, že sobě i svým blízkým vždycky můžete poskytnout ještě víc lásky, víc moudrosti a inspirace, víc příležitostí podělit se o zážitky a v neposlední řadě nabídnout i další vynikající porci Slepičí polévky.

Komentáře ke knize
Jack Canfield

Jack Canfield - americký motivační řečník a autor . Nejlépe je známý jako spolutvůrce série knih Slepičí polévka pro duši, která má v současné době téměř 200 titulů a 112 milionů výtisků ve více než 40 jazycích. Podle USA Today , Kuřecí polévka pro duši a několik z řady titulů od Canfield a jeho spoluautora Mark Victor Hansen , byla mezi 150 top nejprodávanějšími knihami posledních 15 let . V červenci 2004, Jack Canfield založil TLC-transformačního leadershipu radu- skupinu myšlenkových vůdců, autorů, trenérů, výzkumných pracovníků, konzultantů a dalších vůdců v oblasti osobního a profesního rozvoje. Členové TLC schází dvakrát ročně a vyměňují si své zkušenosti. Inými slovami povedané - svetová jednotka v oblasti osobného rozvoja, najvplyvnejší svetový motivátor, korporátny tréner, uznávaný success coach, ktorý školí top manažérov najväčších svetových značiek, podnikateľ, autor bestsellerov, držiteľ dvoch Guinessových rekordov!

Mark Victor Hansen

Mark Victor Hansen je americký inspirativní a motivační řečník , trenér a autor . Je známý jako spolutvůrce a zakladatel edice \" Kuřecí polévka pro duši \". Hansen je absolventem Southern Illinois University v roce 1970 s titulem BA v mluvené řeči.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu