Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Slepičí polévka pro pracující duši : příběhy o odvaze, pochopení a tvůrčí práci

Jack Canfield

Columbus | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 286
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Bartoň
Edice: Slepičí polévka pro duši 6x
ISBN: 80-7249-001-X
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 17. března 2020 13:29
Číslo položky: 92026

Práce je důležitou součástí života, ať už obsluhujete zákazníky, podnikáte, nebo vaříte pro rodinu. Každý z nás by určitě mohl vyprávět spoustu zajímavých příběhů o práci. Z této bohaté pokladnice zážitků vybrali Jack, Mark a ostatní speciální sbírku inspirujících povídek, které vyprávějí o odvaze, pochopení a tvořivosti v práci. Slepičí polévka pro pracující duši pobídne vaši duši příběhy o odvážných vůdcích a povzbudí vás v tvůrčím úsilí. Naučí vás, jak obohatit vlastní život a život spolupracovníků upřímným uznáním. Tato mocná kniha vám otevře oči, uvidíte nové cesty úspěchu - a co je nejdůležitější, naučíte se mít rádi sami sebe a vážit si sebe samých, své práce a svého okolí. Podělte se o její příběhy s představenými, spolupracovníky nebo podřízenými a radujte se z nové cesty.
Obsah: 1.O práci a lásce-Lapačka pro Jessieho, Schody do nebe, Cokoli budete potřebovat, Jeden den práce, Slyšela jsem tichý hlas, Ježíšek, Jeho životní práce, Pro otcovu lásku. 2.O pochopení-Tatínkova škola, Pracujte z celého srdce, Kamínek ve vodě, Nemúžu tomu uvěřit, Anděl na zápraží, Joana a Santa Claus, Andělé z Arku, Lidé především, Díky, že jste mi věřila, Pouhá laskavost, Síla lidskosti, Laskavé slovo, Nejmladší policista v Arizoně. 3.Kouzelné slovo Děkuji-Velrybí příběh, Nezměrné bohatství, Vést srdcem, Dáma jménem Lill, Vážím si vaší práce, Dva zralé banány, Album, Hodný trenér. 4.Služby:Nový standart- Banka jak má být, Příjemný let, Není nad masáž, To na jídelním lístku nebylo, Začneme znovu, Á, bambini, Víc než prodavač, Náš zákazník, náš pán, Pošli to dál, Středeční rána s Elvisem, Je to tak správné, Lekce za milion dolarú, Jak si udržet zákazníky...I když to bolí, Nad očekávání. 5.Poslouchejte své srdce-Radostné vzpomínky pro příští dny, Slyšela jsem, jak říkám ano, Nepíšu tak, jak se má, Sny neumírají, Debbie se orientuje, Rozcestí, Posvátné záchodky, Objal mě teenager. 6.Tvúrčí práce-Vyšetření, Jak dobrou věc udělat správně, Posuň se, Najdi úsměv a poděl se s ostatními, Dvacet minut, Poetická vize. 7.Přes překážky-Jak si získat jejich pozornost, Stačí správný postoj, Do útoku, Phantom, Motivace, Dúvěra, ne dobročinnost, Otázka, Americký sen Tonyho Trivisonna, Velký koprový obchod, Cesta přátelství. 8.Na kuráž-Billy, Kdyby to záleželo na mně..., Jeden okamžik, Stačí jen trocha odvahy, Chce to drzost, Vděčné obecenstvo, Opravdový vúdce, Skaut a kovboj, Postavte se za něho. 9.Lekce a posřehy-Slepec, Neobvyklý profesionál, Proti stresu, Lekce vúdcovství, Maminka ví nejlíp, Proč tréneři trénují, Nechte svítit své světlo, Duchovní obrození ve Světové bance.

Komentáře ke knize
Jack Canfield

Jack Canfield - americký motivační řečník a autor . Nejlépe je známý jako spolutvůrce série knih Slepičí polévka pro duši, která má v současné době téměř 200 titulů a 112 milionů výtisků ve více než 40 jazycích. Podle USA Today , Kuřecí polévka pro duši a několik z řady titulů od Canfield a jeho spoluautora Mark Victor Hansen , byla mezi 150 top nejprodávanějšími knihami posledních 15 let . V červenci 2004, Jack Canfield založil TLC-transformačního leadershipu radu- skupinu myšlenkových vůdců, autorů, trenérů, výzkumných pracovníků, konzultantů a dalších vůdců v oblasti osobního a profesního rozvoje. Členové TLC schází dvakrát ročně a vyměňují si své zkušenosti. Inými slovami povedané - svetová jednotka v oblasti osobného rozvoja, najvplyvnejší svetový motivátor, korporátny tréner, uznávaný success coach, ktorý školí top manažérov najväčších svetových značiek, podnikateľ, autor bestsellerov, držiteľ dvoch Guinessových rekordov!

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat