Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Slepičí polévka pro duši : povídky a příběhy pro potěchu srdce a posílení ducha. Díl 3, 3. porce

Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Columbus | 1997

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 325
Jazyky: česky
Překladatel: Věra Miltnerová
Edice: Slepičí polévka pro duši 3x
Vydání: 1
ISBN: 80-85928-59-0
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 23. listopadu 2020 12:21
Číslo položky: 130774

Příběhy o naději, uzdravení a odvaze vykročit správným směrem. Bojujete vy nebo někdo z vašich blízkých s nějakou závislostí? Procházíte těžkým obdobím a hledáte inspiraci nebo posilu? V této knize najdete zdroj moudrosti a povzbuzení. Lidé, kteří už svou těžkou situaci zvládli, měli odvahu, aby svůj příběh vyprávěli v tétoknize.
Kuchařská kniha v níž se pozoruhodné pokrmy servírují se vzpomínkami, dojetím i legrací. Každý z desítek receptů je obohacen o kousek úsměvného vyprávění, z něhož jako by dýchal čas máminých a babiččiných kuchyní, čas, kdy jsme byli malí a pod oknem ve tmě zvonilo rolničkami vánoční spřežení. Autoři vyprávěnek vás naučí vařit jídla mexická, židovská, čínská i tulácká, ale hlavně taková, jaká v žádné jiné kuchařce nenajdete.

Komentáře ke knize
Jack Canfield

Jack Canfield - americký motivační řečník a autor . Nejlépe je známý jako spolutvůrce série knih Slepičí polévka pro duši, která má v současné době téměř 200 titulů a 112 milionů výtisků ve více než 40 jazycích. Podle USA Today , Kuřecí polévka pro duši a několik z řady titulů od Canfield a jeho spoluautora Mark Victor Hansen , byla mezi 150 top nejprodávanějšími knihami posledních 15 let . V červenci 2004, Jack Canfield založil TLC-transformačního leadershipu radu- skupinu myšlenkových vůdců, autorů, trenérů, výzkumných pracovníků, konzultantů a dalších vůdců v oblasti osobního a profesního rozvoje. Členové TLC schází dvakrát ročně a vyměňují si své zkušenosti. Inými slovami povedané - svetová jednotka v oblasti osobného rozvoja, najvplyvnejší svetový motivátor, korporátny tréner, uznávaný success coach, ktorý školí top manažérov najväčších svetových značiek, podnikateľ, autor bestsellerov, držiteľ dvoch Guinessových rekordov!

Mark Victor Hansen

Mark Victor Hansen je americký inspirativní a motivační řečník , trenér a autor . Je známý jako spolutvůrce a zakladatel edice \" Kuřecí polévka pro duši \". Hansen je absolventem Southern Illinois University v roce 1970 s titulem BA v mluvené řeči.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více