Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Šestý zánik

James Rollins

BB art | 2015


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 392
Jazyky: česky
Překladatel: Zdík Dušek
Edice: 10. svazek ed. Sigma Force 29x
ISBN: 978-80-7507-063-0
Poznámka: obálka Bohumil Fencl
Vystaveno: po 8. listopadu 2021 14:35
Číslo položky: 240659

Život si vždycky najde cestu…
Vojenská výzkumná stanice v odlehlém pohoří Sierra Nevada v severní Kalifornii vyšle nouzové volání zakončené mrazivou žádostí:„Tady je sierra, vítěz, whisky. Došlo k prolomení bezpečnosti. Aktivována pojistka. Bez ohledu na výsledek: Zabijte nás… všechny nás zabijte.“Když na místo dorazí pomoc, nenajde nikoho živého – a mrtví nejsou jen výzkumníci, ale všechny živé organizmy v okruhu sta čtverečních kilometrů: zvířata, rostliny a dokonce i bakterie. Půda je dokonale sterilní – a zkáza se šíří.Jen jeden tým na světě má potřebné vědecké znalosti a vojenské zkušenosti, aby zvládl takovou misi: velitel Gray Pierce a Sigma. Mrtví výzkumníci pracovali na tajném projektu, který se zabýval studiem zásadně odlišných forem života na Zemi, forem, jež mohou změnit naše chápání biologie a podstaty lidství. V laboratoři ale došlo k výbuchu a Sigma se musí vypořádat s apokalyptickými následky.Má-li zabránit nevyhnutelné záhubě, musí rozluštit futuristickou hrozbu a kořeny ve vzdálené minulosti – v časech, kdy Antarktida byla zeleným kontinentem a pozemský život balancoval na ostří nože. Sigma se vydá po stopách z prastaré mapy ze zaniklé Alexandrijské knihovny a nakonec dospěje k šokujícímu odhalení o prehistorickém světadílu a nové formě života a smrti pohřbené pod kilometry ledu. Gray Pierce a jeho obětavý tým musejí projít dávné historické epochy i vzdálené kontinenty, aby dešifrovali tisíciletí stará tajemství a vyřešili záhady ukryté v nejtemnějších džunglích současnosti – jedině tak zastaví šesté vymírání, které se týká celého lidstva.Ale není už příliš pozdě?
James Rollins se narodil v roce 1968 v illinoiském Chicagu jako jedno ze sedmi dětí. Je autorem řady napínavých dobrodružných románů, přeložených do více než čtyřiceti jazyků. V češtině dosud vyšlo: Podzemní říše, Pohřbeno v hlubinách, Písečná bouře, Mapa z kostí, Ledový ostrov, Černý řád, Amazonie, Jidášův kmen, Fantom hlubin, Poslední orákulum, Klíč soudného dne, Oltář ztraceného ráje, Ďáblova kolonie, Stín krále lebek, Ve stínu sfingy a Krvavý rodokmen.Vystudoval veterinární lékařství a poté si zřídil praxi v kalifornském Sacramentu. Jako amatérský potápěč a nadšený jeskyňář tráví většinu volného času pod zemí nebo pod vodou. Žije v pohoří Sierra Nevada.

Komentáře ke knize
James Rollins

James Paul Czajkowski je americký spisovatel akčních/dobrodružných thrillerů a bývalý veterinář. Píše pod pseudonymy James Rollins nebo James Clemens. Spolu se svými třemi bratry a třemi sestrami byl vychován na Středozápadě a na kanadském venkově. Na vysoké škole se zaměřil na studium evoluční biologie. V roce 1985 získal doktorát veterinárního lékařství na univerzitě v Missouri a poté si v kalifornském Sacramentu otevřel vlastní veterinární praxi. Zde také v současné době žije se dvěma dalmatiny, zatoulaným německým ovčákem a papouškem jménem Igor. Jako nadšeného amatérského potápěče a jeskyňáře ho často naleznete buď pod zemí nebo pod vodou.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více