Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Šestý smysl - na stopě záhadným skutečnostem

Rainer Holbe

Dialog | 2011


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 156
Jazyky: česky
Překladatel: Doris Hrušová
Edice: Tajemství 50x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7424-030-0 (váz.)
Vydáno v: Liberec
Vystaveno: út 26. dubna 2022 16:12
Číslo položky: 321902

Na stopě záhadným skutečnostem ...

Telepatie, zázračná uzdravení, posmrtné zkušenosti, znovuzrození jako přírodní zákon, mimozemské inteligence, kruhy v obilí, mentální síly, živé sny, tajemná zvířecí psychika, cesty k duchovnímu probuzení, poselství z říše mrtvých atp. Co vše se za tím skrývá? Jsme sami ve vesmíru? Co se dělo sekundu před velkým třeskem? Je náš osud náhodný, nebo je předurčen? Jsme pány svého osudu? Dokáže víra uzdravit? Co se stalo v den, kdy zemřel James Dean? Jaká tajemství se skrývají v lidské mysli?

Kdo se obdobnémi jevy a otázkami rád zabývá, podstoupí při četbě této knihy fascinující cestu, na které se inspiruje a osvobodí se od trojrozměrné všednosti a bezvýchodnosti. A nejde zdaleka jen o autorovy zkušenosti s avizovanými jevy, ale také o aktuální vědecké poznatky.

Komentáře ke knize
Rainer Holbe

Rainer Holbe, narozen roku 1940 v Chomutově, strávil dětství ve Frankfurtu. V roce 1959 začínal jako volontér u Frankfurter Rundschau, kde v období 1960 - 1965 pracoval jako redaktor.Poté až do roku 1972 vedl frankfurtskou pobočku časopisu Bild und Funk. Od roku 1974 pracoval jako moderátor a redaktor pro zvláštní úkoly u RTL - Radio Luxemburg. Za toto působení byl roku 1988 vyznamenán "Zlatou kamerou". Rainer Holbe organizuje dvakrát ročně parapsychologické semináře ve středisku Etora na ostrově Lanzarote. V roce 1966 začala Holbeova kariéra televizního moderátora. Proslul jako jeden z nejoblíbenějších západoevropských televizních moderátorů při pořadech "Show Chance" a "Starparade" V RTL a později na SAT 1 si neobyčejnou posluchačskou a diváckou oblibu získal jeho seriál "Neuvěřitelné příběhy". Ten posléze ztvárnil v mnoha úspěšných knihách. Čeští čtenáři se doposud mohli seznámit s následujícími tituly: Neuvěřitelné příběhy, Obrazy z říše mrtvých, Fantastické fenomény, Vzpomínky na Atlantidu, a Fantastická budoucnost.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat