Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Sestrám by se milenci krást neměli

Sophie Ranald

Grada | 2014


69 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 287
Jazyky: česky
Překladatel: Kateřina Elisová
ISBN: 9788024754482
Vystaveno: po 25. července 2022 14:41
Číslo položky: 370348

Elliina mladší sestra má, zdá se, všechno. Je krásná, elegantní a randí s okouzlujícími milionáři, zatímco Ellie se spokojí s televizními večery na pohovce se starým kamarádem Benem. Když se ale jednou s Rosiiným přítelem seznámí, je to chtíč na první pohled.
I když si Ellie uvědomuje, že se řítí do průšvihu, nemůže si pomoci a udělá všechno, aby Olivera získala. Vzdá se svých zásad, neposlouchá přátele, ale koneckonců – co je špatného na tom, začít běhat, nosit jehlové podpatky, změnit účes a stát se roztomilou dívkou… vlastně stát se Rosie.
Když se ale Ellie opravdu vydá na Rosiinu cestu (dokonce v jejích botách), uvědomí si, že najít lásku by mohlo znamenat, že ztratí tu nejdůležitější věc na světě…

Komentáře ke knize
Sophie Ranald

Sophie Ranaldová je nejmladší z pěti sester. Narodila se v Zimbabwe a žila v jižní Africe až do doby, než ji její toulavé boty zavedly do Londýna. Sophie autorsky přispívá do tištěných časopisů a píše taky do nejrůznějších online časopisů o jídle, módě a běhání. V současnosti žije na jihu Londýna se svou partnerkou Hopi a Purrsou, jejich roztomilou kočičkou.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více