Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Šepot růží

Teresa Medeiros

Domino | 2000


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 373
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Dubovská
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-86128-99-7 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: čt 15. dubna 2021 15:22
Číslo položky: 170849

Sabrina Cameronová znala Morgana z dětství. Tehdy byl jejím trýznitelem, kterého se naučila nenávidět, ale jako dospělý muž se jí zdál ještě nebezpečnější… Věděla, že se bude muset obrnit nepřístupností, aby nemohl znovu zranit její city. Morgan si Sabrinu pamatoval jako rozmazlenou holčičku, a tak je nyní překvapen, že je z nísvůdná kráska. Svým způsobem je proto rád, že si ji musí vzít z dynastických důvodů.
Po svatbě společně odjíždějí na horské sídlo MacDonellových. Morgan má sice půvabnou Sabrinu po svém boku, ale ještě zdaleka nevyhrál. Ta nevinná dívka se totiž nehodlá smířit s rolí opomíjené manželky, která byla nucena uzavřít sňatek z rozumu, ale pustí se do smělého boje s cílem pokořit divoké Morganovo srdce.

Komentáře ke knize
Teresa Medeiros

Teresa Medeiros je americká autorka historických milostných románů. Předtím než se začala plně věnovat psaní se nějakou dobu živila jako zdravotní sestřička. Svůj první román napsala v 21 letech a od té doby bylo vytištěno přes 10 milionů jejích knih ve více než 17 jazycích. Romantické příběhy píše proto, že v nich ráda nechává ožít svou víru v sílu lásky a ve šťastný konce. Teresa žije v Kentucky se svým manželem a dvěma kočkami . S manželem jsou bezdětní, rádi jezdí na kole a pořádají soukromé pikniky. Teresa má slabost pro bizarní věci a mezi její oblíbené seriály patří např. Star Trek nebo Ztraceni. Mnoho z jejích knih je uspořádáno do sérií

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více