Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Sedm bájných divů světa, Boj o poklad Velké pyramidy

Katherine Roberts

Fragment | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 301
Jazyky: česky
Edice: 1. svazek ed. Sedm divů světa 2x
Vydání: 1
ISBN: 80-253-0174-5
Vydáno v: Havlíčkův Brod
Vystaveno: út 7. dubna 2020 14:15
Číslo položky: 94109

Senu má doopravdy všeho po krk, když ho okolnosti přinutí pomáhat na stavbě jedné z největších a nejskvostnějších pyramid všech dob. Je to těžká práce v horku a prachu a zdá se, že události směřují k nejhoršímu, jakmile si Senu a jeho kamarádi uvědomí, že se zapletli do nebezpečného plánu loupeže pokladu vládce Chufua. Senu a jeho ka, Red, musí přelstít zloděje a přemoci dávnou kletbu – postačí však na jejich záchranu Redovy magické schopnosti?

Řada Sedm bájných divů světa vyvěrá z autorčina zájmu o starověké mýty, legendy a podivné tvory, kteří se v nich vyskytují. Raději než znovu omílat dobře známé pověsti se pokouší snoubit legendy s historií a zvlášť prozkoumávat mezery v dějinách, o nichž se toho zatím moc neví. V této řadě se setkáte se sedmi podivuhodnými mladými lidmi, kteří žili v dobách, kdy kouzlo a realita měly k sobě blíž než dnes – v dobách, jež zrodily fantastické příběhy.

Komentáře ke knize
Katherine Roberts

Katherine Robertsová – Dětství prožila na plážích v devonském a cornwallském hrabství a kde pátrala v loužích mezi skalisky po všelijakých podivných tvorech. Své první povídky, v nichž se takoví tvorové vyskytovali, často nadáni kouzelnou mocí, vyprávěla mladšímu bratrovi před spaním už ve svých osmi letech. Uběhlo však dvaadvacet let, než se odvážila poslat své rukopisy nakladateli. Zprvu to byly jen krátké povídky pro dospělé, po nich ale přišla první dětská knížka Píseň o velkém hledání , za kterou obdržela v roce 2000 cenu Branforda Boase. Mezitím na univerzitě studovala matematiku, pracovala jako počítačová programátorka, trénovala dostihové koně a pomáhala v obchodě s domácími mazlíčky. Také se naučila létat s větroněm, tančit morris dance a sjíždět na lyžích nejobtížnější sjezdovky… Všechny tyto zkušenosti se promítají do jejích příběhů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet