Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Sebedůvěra, sebevědomí a jak je zvýšíte

Ivo Toman

Taxus | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 112
Jazyky: česky
Edice: Osobní rozvoj 2x
ISBN: 978-80-87717-10-3
Vystaveno: po 17. ledna 2022 11:32
Číslo položky: 269318

Mnoho lidí žije v domnění, že nejsou dostatečně chytří, hezcí a úspěšní, a proto na úctu či lásku nemají právo. Proto je málokdo se sebou spokojený. To je špatná zpráva. A teď dobrá zpráva: nízké sebevědomí je jen pocit, který máte v hlavě, a ten můžete změnit. Jak?

O tom je tato kniha.

Budou-li se stejně snažit dva lidé se stejným talentem, stejnou přípravou, za stejných vnějších podmínek, pak zvítězí ten s větší sebedůvěrou.
To, jak si věříte, má obrovský vliv na váš život. Cítíte-li se silní, skoro nic vás nezastaví. Vidíte příležitosti tam, kde jiní vidí hrozby. Nebojíte se nejistoty. A naopak svět je plný lidí, kteří o sobě pochybují.

Autor knihy Ivo Toman se narodil s nervovým postižením. Kvůli tomu odmalička bojoval s malou sebedůvěrou. Přesto se dokázal dostat až na vrchol ve svém oboru. Dnes je nejznámějším českým školitelem a autorem 12 knih. Své postupy na zvýšení sebedůvěry předá v této knize i vám.
Dejte sami sebe na první místo a získejte zdravý egoismus. Tak nejvíce pomůžete sobě i svému okolí.

Komentáře ke knize
Ivo Toman

Ivo Toman je český politik za Občanskou demokratickou stranu, po sametové revoluci československý poslanec Sněmovny lidu Federálního shromáždění, počátkem 21. století regionální politik a krátce i hejtman Pardubického kraje. Vystudoval Stavební fakultu ČVUT v Praze, obor pozemní stavby. Pak pracoval v podniku Stavoprojekt Choceň jako projektant. Patří mezi zakládající členy Občanské demokratické strany. Ve volbách roku 1992 byl zvolen za ODS, respektive za koalici ODS-KDS, do Sněmovny lidu . Ve Federálním shromáždění setrval do zániku Československa v prosinci 1992. V parlamentu pracoval v hospodářském výboru a byl místopředsedou parlamentního klubu. Po rozpadu Československa nastoupil na Okresní úřad Ústí nad Orlicí, kde po osm let zastával funkci zástupce přednosty a vedoucího kanceláře. V letech 2002-2008 byl členem republikového smírčího výboru ODS. V roce 2000 byl jmenován do funkce zástupce ředitele Krajského úřadu Pardubického kraje a vedoucího kanceláře ředitele. V krajských volbách v říjnu 2004 se stal krajským zastupitelem a náměstkem hejtmana. V únoru 2008 byl zvolen pro zbytek funkčního období hejtmanem Pardubického kraje. V krajských volbách v říjnu 2008 v čele kandidátky ODS neúspěšně usiloval o obhájení hejtmanského postu. V prosinci 2008 se stal členem Výkonné rady ODS. Je členem představenstva firem Přístav a.s. a EAST BOHEMIAN AIPORT a.s. V roce 2005 ho Ministerstvo školství ČR jmenovalo členem Správní rady Univerzity Pardubice. Zasedá v dozorčí radě podniku EVO Pardubice, a.s. a ve správní radě firmy Technopark Pardubice, k.s. 5. ledna 2009 ho vláda jmenovala zmocněncem vlády pro liniovou výstavu rychlostní silnice R35 . 13. července 2009 ho kabinet pověřil navíc i obdobnou koordinační rolí pro dálnici D11. Tento post zastával do srpna 2010, kdy se stal náměstkem ministra dopravy. V říjnu 2011 se stal také předsedou dozorč...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet