Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Sběratel kostí

Jeffery Deaver

Domino | 2000


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 387
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Kobělka, Michal Švejda
Edice: 1. svazek ed. Případy Lincolna Rhyma 21x
ISBN: 80-86128-18-0
Vystaveno: čt 14. října 2021 14:42
Číslo položky: 230230

Sběratel kostí je první román, který čtenáři představuje kriminalistu Lincolna Rhyma.Ten je kvůli dřívější nehodě paralyzován od krku až po prsty na nohou. Navzdory tomuto handicapu se však Rhyme nestahuje do ústraní a stále pracuje na dalších případech, při kterých mu pomáhá mladá policistka Amélie Sachsová. Ta se ochrnutému kriminalistovi stává rukama i nohama.

Sachsová se vydává na místo činu a Rhyme s ní telefonicky komunikuje přímo ze své postele. Ve Sběrateli kostí se oba ujímají případu, kdy šílený vrah bestiálně zabíjí své oběti a pak je pohřbívá naprosto morbidním způsobem. Postupem času se Rhymeovi a Sachsové daří pachatele zatlačit do rohu.Ten se ale nenechá jen tak snadno polapit. Obětí každým dnem přibývá....

Ke konci knihy na povrch vyplavou nečekané skutečnosti které značně zamíchají kartami.Tato kniha se dočkala i svého filmového zpracování, které ač nebylo špatné, nemůže své předloze v žádném směru konkurovat.
Dotisk r. 2000

Komentáře ke knize
Jeffery Deaver

Jeffery Deaver , je americký autor detektivních románů. Do češtiny jeho dílo překládají Jiří Kobělka, Zuzana Pernicová, Milada Suderová a Michal Švejda. Narodil se 6. května 1950 v Glen Ellyn v americkém státě Illinois. Otec byl reklamní textař, matka byla hospodyňka, má taky sestru Julie Reece Deaverovou, která píše romány pro mládež. Svou první knihu, která se skládala z dvou kapitol, napsal když mu bylo jedenáct. Nejdříve se živil jako folkový zpěvák a skladatel, hrál a zpíval po klubech v San Francisku a v Chicagu. Pak se přestěhoval do New Yorku a přihlásil se na práva. Když pracoval jako komerční právník na Wall Street, začal psát svůj první román. Je autorem třiceti dvou románů a tří sbírek povídek. Proslul se zejména knihami s ochrnutým kriminalistou Lincolnem Rhymem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat