Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 172 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Stanislav Němec, Olga Davidová |
Vydání: | 3 |
ISBN: | 08-084-84 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 70 000 ks |
Poznámka: | obálka Václav Rytina |
Vystaveno: | čt 29. listopadu 2018 17:11 |
Číslo položky: | 46335 |
Příručka, určená k rychlé, časově nenáročné přípravě pokrmů, obsahuje jídelníčky, při jejichž sestavování brala autorka v úvahu hlavně využití sezónních potravin. V úvodních kapitolách seznamuje se základní úpravou jednotlivých druhů potravin, vybavením kuchyně, zásadami stolování a hygieny vaření. Součástí knihy jsou jídelníčky podle ročních období - Jarní, Letní, Podzimní a Zimní jídelníčky, rejstřík.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem