Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 244, [20] obr. příl |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Vladimír Doležal, Miloslav Martenek |
ISBN: | 80-86136-80-9 (váz.) |
Vydáno v: | České Budějovice |
Poznámka: | obálka Jiří Jabulka |
Vystaveno: | st 23. listopadu 2022 11:21 |
Číslo položky: | 443687 |
Praktická kuchařka přináší 700 námětů na pokrmy studené a teplé kuchyně i předpisy k přípravě rychlého pohoštění. Recepty pro rychlou přípravu využívají dostupné suroviny (mražené a konzervované potraviny) a postupy přípravy jsou jednoduché a nenáročné. Jsou psány pro 4 osoby a dělí se na oddíly podle druhu suroviny: pokrmy z masa včetně drůběže, mletého a ryb, pokrmy z těstovin, z uzenářských výrobků, pokrmy ze zeleniny, z vajec, z konzerv, sladké pokrmy a pečivo a oddíl receptů na studené předkrmy, chlebíčky, pomazánky a koktejly. Much C2b1a
Profesionální kuchař, pracoval celý život v hotelích a restauracích a jako vedoucí na různých úsecích veřejného stravování. Byl členem krajského poradního sboru kuchařů a Společnosti pro racionální výživu. Zaváděl neustále nové kolekce výrobků jídel a je autorem několika set receptur. Každý rok se zúčastňoval kuchařských výstav a na gastronomické výstavě Ex Plzeň obdržel za výrobky správné výživy Zlatý pohár Ex Plzeň a v dalším ročníku Zlatou plaketu Ex Plzeň. Připravoval a vedl mladé kuchaře na mezinárodní kuchařské soutěži v bavorském Regensburgu.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem