Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Rukojmí

Stefanie Pintoff

2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 446
Jazyky: česky
Překladatel: Pavel Pokorný
Edice: 1. svazek ed. Eve Rossi 2x
ISBN: 9788024253787
Vystaveno: po 3. srpna 2020 15:59
Číslo položky: 110763

„Jeden z nejlepších thrillerů roku!“ Library Journal, Suspense Magazine

Ikonický svatostánek ohrožuje teror, který srazí New York na kolena.

Ztichlý Manhattan brzy ráno… Před katedrálou svatého Patrika stojí mladá žena, v ruce drží dřevěnou destičku s nápisem „POMOZTE MI“. Je vyděšená, nemluví, a když se jí někdo pokusí vyhovět, umírá zasažena přesně mířenou ranou do čela. Poklidná předvánoční atmosféra rázem vezme za své. Pro jednu agentku FBI, několik rukojmí neznámého šílence a celé město začíná dlouhý a trýznivý den.
Útočník trvá na tom, aby byla přivolána zvláštní agentka Eve Rossiová. Odmítá vyjednávat a má opravdu nezvyklé požadavky. Hrozí výbuchem katedrály a těch, kteří v ní zůstali uvězněni. A přitom chce tak málo – jen vyslechnout pětici „svědků“, obyčejných lidí, které podle všeho nic nespojuje. Všem hodlá položit stejnou, jednoduchou otázku: Čím jste se provinili? Za špatnou odpověď však následuje trest…

Komentáře ke knize
Stefanie Pintoff

Stefanie Pintoffová je americká spisovateľka detektívnych románov, ktoré opisujú historický kontext vývoja kriminalistiky. Stefanie Pintoffová je oceňovaná autorka troch románov, ktoré doposiaľ napísala a v neposlednom rade je držiteľka ceny Edgar Allan Poe. Za svoju tvorbu získala knižnú cenu Washington Irving a nominácie na ocenenie Anthony, Macavity a Agatha Christie. Romány Pintoffovej boli publikované po celom svete, vrátene Veľkej Británie, Talianska a Slovenska. Pintoffová žije v manhattanskej štvrti Upper West Side, kde pracuje na ďalších románoch.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet